Hozzávalók
- 100 g zabpehely
- 400 ml tej
- 3 ek kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor (8 g-os kiszerelés)
- 1 ½ tk instant kávé
- 2 ek mascarpone
- 2 db babapiskóta
- 1 mk holland kakaópor
Hozzávalók
- 100 g zabpehely
- 400 ml tej
- 3 ek kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor (8 g-os kiszerelés)
- 1 ½ tk instant kávé
- 2 ek mascarpone
- 2 db babapiskóta
- 1 mk holland kakaópor
A zabpelyhet felöntjük a tejjel, beleszórjuk a cukrot, a vaníliás cukrot és az instant kávét, és kevergetve, közepes lángon zabkását főzünk belőle. Ha túl sűrűnek találjuk, kevés tejjel hígíthatjuk még az alapot. Kis tálkákba kanalazzuk, és egy-egy evőkanál mascarponét teszünk a tetejükre. Beleállítjuk a babapiskótákat, megszórjuk kakaóporral, és már ehetjük is!
- Elkészítési idő: 20 perc
Ha tetszett a tiramisu-zabkása receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramonés Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!