Hozzávalók
- 100 g paprikás kolbász
- 250 g túró
- 3 ek tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor friss kapor
- só, bors
- 250 g rövid tészta
Hozzávalók
- 100 g paprikás kolbász
- 250 g túró
- 3 ek tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor friss kapor
- só, bors
- 250 g rövid tészta
A kapros-túrós-kolbászos tészta készítésekor, első lépésként a kolbászt kis kockákra vágjuk, és egy serpenyőben zsírjára pirítjuk. A túrót, a tejfölt és a zúzott fokhagymát összekeverjük az aprított kaporral, sóval, borssal. A tésztát bő, sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, és összeforgatjuk a túrós keverékkel. A pirított kolbásszal tálaljuk.
Ha tetszett a kapros-túrós-kolbászos tészta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!