Hozzávalók
A csirkéhez
- 500 g csirkecombfilé
- só, bors
- 1 csipet pirospaprika
- 1 csipet őrölt kömény
- 1 csipet oregánó
- 1 csipet fokhagymapor
- 1 - 2 ek olaj
- 100 g ketchup
Az összeállításhoz
- 1 csomag tortillalap (8db)
- 300 g ketchup
- 250 g sajt (mi trappistát és cheddart használtunk 1:1 arányban)
- 1 - 2 ek olaj a sütéshez
Hozzávalók
A csirkéhez
- 500 g csirkecombfilé
- só, bors
- 1 csipet pirospaprika
- 1 csipet őrölt kömény
- 1 csipet oregánó
- 1 csipet fokhagymapor
- 1 - 2 ek olaj
- 100 g ketchup
Az összeállításhoz
- 1 csomag tortillalap (8db)
- 300 g ketchup
- 250 g sajt (mi trappistát és cheddart használtunk 1:1 arányban)
- 1 - 2 ek olaj a sütéshez
A ketchupos quesadillához először a csirkecombokat bedörzsöljük a sóval és a borssal, a többi fűszert pedig összekeverjük az olajjal és a ketchuppal. A húst megkenjük a fűszeres ketchuppal is, majd 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk 35-40 percre.
A sajtot közben lereszeljük.
Az összeállításnál a tortillalap egyik felét megkenjük ketchuppal, rászórunk egy kis marék sajtot, majd erre szórjuk a csirkét, amit újabb adag ketchuppal locsolunk meg, és még egy kis sajttal zárjuk a sort. A tortillát ezután félbehajtjuk, és egy közepes lángon hevített serpenyőben, néhány csepp olajon mindkét oldalát megpirítjuk, és összeolvasztjuk benne a sajtot.
Meccsnézéshez, kártyapartihoz, de akár csak gyors vacsinak is perfekt.
Ha tetszett a ketchupos csirkés quesadilla receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!