A tojásokat forrásban lévő vízben 8 perc alatt keményre főzzük. Megpucoljuk, tálba tesszük, és szétnyomkodjuk egy villával (én gumikesztyűben, kézzel szoktam – ez teljesen jó feladat lehet gyerekeknek, élvezni fogják!), sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a majonézt, a mustárt, a vajat és a Worchester szószt. Jól elkeverjük, majd hűtőbe rakjuk legalább egy órára.
Bekapcsoljuk a grillsütőnket, majd amíg melegszik, vágunk egy nagy szelet (nagy karéj!) kenyeret, megkenjük majonézzel, majd vastagon a tojáskrémmel. Rászórjuk a reszelt sajtokat, és ízlés szerint pakolhatunk még rá mozzarellát is – mindenki annyit, amennyit szeretne vagy megkíván. A felkarikázott kolbászt és a szintén felkarikázott, majd csíkokra vágott kígyóuborkát csak a legvégén tesszük a szendvicsre, különben csak a sajt alatt megfő-megszottyad, és nem pirul.
A grillsütőbe helyezzük a kenyérszeleteket, és addig sütjük, amíg aranybarnák nem lesznek. A legvégén meglocsolhatjuk még egy kis Worcester szósszal, és tálaljuk.
A végén mehet rá az apróra tépett petrezselyem.
