Hozzávalók
- ½ db maradék grillcsirke
- 100 g zöld pesztó
- 100 g trappista
- 4 db közepes ciabatta
- 1 kis csokor bazsalikom
Hozzávalók
- ½ db maradék grillcsirke
- 100 g zöld pesztó
- 100 g trappista
- 4 db közepes ciabatta
- 1 kis csokor bazsalikom
A pesztós-csirkés melegszendvics elkészítését úgy kezdjük, hogy a húst letépkedjük a maradék grillcsirkéről, majd hozzákeverjük a pesztót és a reszelt sajtot.
A ciabattát hosszában félbevágjuk, és betesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe 5 percre, majd megpakoljuk a tépett csirkével, és visszatesszük további 3-5 percre.
Amikor kész, teszünk még rá friss bazsalikomleveleket, ráhelyezzük a tetejét, és már falatozhatjuk is.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a pesztós-csirkés melegszendvics recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!