Pesztós-csirkés melegszendvics

Hozzávalók

4
szendvicshez
+
½ db maradék grillcsirke
100 g zöld pesztó
100 g trappista
4 db közepes ciabatta
1 kis csokor bazsalikom
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Pesztós-csirkés melegszendvics

Imádom a maradékmentős sztorikat. A mai mesénkben Toscanában a bazsalikommezőkre tévedt egy fél grillcsirke, aztán itt a vége, fuss el véle, jött egy instant befejezés. :D
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

4
szendvicshez
+
½ db maradék grillcsirke
100 g zöld pesztó
100 g trappista
4 db közepes ciabatta
1 kis csokor bazsalikom
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A pesztós-csirkés melegszendvics elkészítését úgy kezdjük, hogy a húst letépkedjük a maradék grillcsirkéről, majd hozzákeverjük a pesztót és a reszelt sajtot.

A ciabattát hosszában félbevágjuk, és betesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe 5 percre, majd megpakoljuk a tépett csirkével, és visszatesszük további 3-5 percre.

Amikor kész, teszünk még rá friss bazsalikomleveleket, ráhelyezzük a tetejét, és már falatozhatjuk is.

pesztós csirkés melegszendvics

Elkészítési idő: 15 perc

Ha tetszett a pesztós-csirkés melegszendvics recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezek is érdekelhetnek:

Bolognai melegszendvics

Juhtúrós-kolbászos melegszendvics

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?