Juhtúrós-kolbászos melegszendvics

Hozzávalók

2
főre
+
250 g juhtúró
1 fej lilahagyma
30 g vaj
2 ek tejföl
80 g szárazkolbász
1 db paradicsom
150 g trappista
2 nagy szelet kenyér
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Juhtúrós-kolbászos melegszendvics

A melegszendvics egy örök klasszikus. Számos változatát ismerjük, szinte tényleg kimeríthetetlen tárházzal bír. Én most egy juhtúrós-kolbászos változattal rukkoltam elő. Mi csíptük.
Kipróbáltam, jóóó lett!
18
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
250 g juhtúró
1 fej lilahagyma
30 g vaj
2 ek tejföl
80 g szárazkolbász
1 db paradicsom
150 g trappista
2 nagy szelet kenyér
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A kolbászos melegszendvics önmagában sem egy utolsó dolog, de próbáltátok már juhtúróval? A kolis éveim alatt én rengetegszer készítettem és mindig életmentő volt. Isssteni páros, majd meglátjátok! De persze a sok sajttól lesz igazán tuti.

A juhtúrót egy tálba tesszük. A lila hagymát apró kockákra vágjuk, és szintén beletesszük a tálba a vajjal és a tejföllel együtt. Az egészet alaposan összedolgozzuk egy villával, és vastagon megkenjük vele a kenyereket. A kolbászt és a paradicsomot felkarikázzuk, a sajtot lereszeljük, és ezekkel is megpakoljuk a szendvicsünket. A túrós rétegre kerül tehát a kolbász, arra a paradicsom, majd az egészet beborítjuk a sajttal.

A sütőt 220 fokra és grillfunkcióra állítjuk, majd a sütőpapírral bélelt tepsire helyezett szendvicseket kb. 10 percre betoljuk a sütőbe. Addig sütjük, míg szép aranybarna nem lesz a sajt. Ha megbarnult a sajt, már élvezhetjük is a pillanatok alatt elkészült melegszendvicsünket.

kolbászos melegszendvics
Juhtúrós-kolbászos melegszendvics

Ha tetszett ez recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezeket is nézd meg:

Retró tojáskrém

Házi húskrémes melegszendvics

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?