A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 200 g mozzarellagolyó (2 csomag, kb. 24 darab)
- 1 csomag bolti élesztős leveles tészta (400 g)
- 50 g olvasztott vaj
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 200 g mozzarellagolyó (2 csomag, kb. 24 darab)
- 1 csomag bolti élesztős leveles tészta (400 g)
- 50 g olvasztott vaj
- 1 csokor friss petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors
A mozzarellagolyókról papírtörlővel leitatjuk a nedvességet. A tésztát kb. 24 egyenlő kis négyzetre vágjuk, majd belecsomagoljuk a sajtokat. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk: mindegy, hogy mekkora a tepsi, az a lényeg, hogy egymástól maximum fél centiméterre tegyük a golyókat. A tepsit 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 25 percre. Közben összekeverjük a vajat, az aprított petrezselymet, a zúzott fokhagymát, a sót és a borsot.
Kivesszük a tepsit, lekenjük a golyókat az olvasztott vajas öntettel, majd visszarakjuk még 10-12 percre, és kész.
Ha tetszett a mozzarella leveles tésztában receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!