Hozzávalók
- 40 g vaníliás pudingpor
- 600 ml tej
- 2 ek porcukor
- 500 g meggybefőtt (levével együtt)
- 60 g cukor
- 1 mk őrölt fahéj
- 10 g vaníliás cukor
Hozzávalók
- 40 g vaníliás pudingpor
- 600 ml tej
- 2 ek porcukor
- 500 g meggybefőtt (levével együtt)
- 60 g cukor
- 1 mk őrölt fahéj
- 10 g vaníliás cukor
A pudingport egy kevés tejjel kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, és közepes lángon, folyamatos kevergetés mellett kissé besűrítjük. Egyet forralunk rajta, és akár azonnal, melegen, akár hidegen is fogyaszthatjuk.
Ha tetszett a pudingos meggyleves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!