Hirdetés

Csokimázas karamellás-csokis csiga

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: Glória elárulja Péternek, hogy gyermeket vár

Miközben Miki és Szandra kapcsolata tovább bonyolódik, Laura pedig férje és kollégája között örlődik, Glória rászánja magát, hogy beszéljen Péterrel. Apatigris – minden szerdán új rész az RTL+ streaming-platformon.

Zámbó Jimmy érezte, hogy nem éri meg az 50. születésnapját

Hatala Csenge volt A Király című sorozat kutató-szerkesztője, évekig nyomozott a legendás énekes után. Maga is zenei közegeben nevelkedett, ezért nagyon örült a felkérésnek. Kutatása közben több érdekes információ is a birtokába jutott. Megtudta, hogy Zámbó Jimmy egyszer, még nem befutott előadóként Máté Pétert nézve a tévében azt mondta: addig nem nyugszik, amíg nem lesz akkora sztár, mint ő. Majd hozzátette, úgy érzi, ő nem éri meg az ötvenedik születésnapját, ezért sietnie kell.

Erdélyi Mónika elsírta magát, amikor megnézte az első casting videóját

Erdélyi Mónika nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor megmutattuk neki a Mónika show casting videóját. Egy hetilapban látta meg a hirdetést, hogy országos tévécsatorna női műsorvezetőt keres. Azonnal jelentkezett, másnap pedig már be is hívták a meghallgatásra. 

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

Három Cápa is beszállt volna a pezsgőtablettás tisztítószer gyártásba

Moldován András, Lakatos István és Balogh Levente és ajánlatott tett a Cleanspire vállalkozójának, Chrobák Adriánnak, aki ellenajánlattal próbálta lealkudni a Cápák tulajdonrész igényét, azonban a befektetők kitartottak eredeti ajánlatuk mellett. „Az i-re feltenni a pontot drága dolog” – indokolta döntését Moldován András, akit Cápatársaival együtt elutasított a tisztítószereket gyártó vállalkozó.

Balogh Levente egymillió forintos megbízást adott a Cápák közöttben feltűnt influenszernek, Csomós Nadinnak

Bár a Cápa befektetési ajánlatot nem tett, mégis megadná neki a kért egymillió forintot, ha cserébe videós tartalmakat gyárt cégeinek a különleges hajgumikat készítő influenszer. Azonban nem Balogh Levente volt az egyetlen, aki munkát ajánlott a lánynak: Balogh Petyának is szüksége lenne egy videósra, de Moldován András és Tomán Szabina is tárt karokkal várná a Sassy megálmodóját.

„Pótolhatatlan ember volt és négy gyerek maradt utána” – nehéz helyzetbe került a tömegbalesetben elhunyt férfi családja

Az egész országot megdöbbentette a porfelhős tömegbaleset, ami hétvégén történt az M1-es autópályán. A Fókusznak megrendítő interjút adott a tragédiában elhunyt négygyermekes férfi édesapja. A félárván maradt gyerekeknek és édesanyjuknak Ádám halálával kilátástalanná vált az életük, nem tudják, miből fizetik majd a kölcsönöket, és hogy a megözvegyült feleség hogyan viszi tovább egyedül az egykor közös vállalkozást.

„Apám ökléről azóta is sokszor álmodom” – így élt Pilinszky János, a bántalmazott, finom lelkű költő

Kossuth-díjas költő, író, olykor forgatókönyvíró és színész. Istenfélő, szerelmet kereső, szorongó, negyedik generációs nyugatos, az Új Ember publicistája. De azoknak, akik ismerték, elsősorban Jancsi. A XXI. századnak Pilinszky János szerettei meséltek történeteket a költőről – ki kapta tőle élete legnagyobb pofonját, ki magyarázkodott a cigivel kiégetett ágyneműje miatt, és hogyan rejtőzködött Pilinszky, amikor Bódy Gábor rendező felkereste a Psyché miatt?

Ezeket láttad már?