Hozzávalók
A pudinghoz
- 50 g cukor
- 20 g vaníliás cukor
- 20 ml amarettólikőr
- 550 ml tej
- 20 g kakaópor
- 35 g étkezési keményítő
A rétegezéshez
- 14 db amaretti keksz (kb.)
Hozzávalók
A pudinghoz
- 50 g cukor
- 20 g vaníliás cukor
- 20 ml amarettólikőr
- 550 ml tej
- 20 g kakaópor
- 35 g étkezési keményítő
A rétegezéshez
- 14 db amaretti keksz (kb.)
A puding hozzávalóit egy edénybe rakjuk, csomómentesre keverjük és közepes lángon, kb. 4-5 perc alatt puding állagúra sűrítjük. A pudingot poharakba rétegezzük az amaretti kekszekkel, esetleg megszórjuk a tetejüket egy kevés kakaóporral, és még langyosan, vagy teljesen kihűlve fogyasztjuk.
Ha tetszett az amarettós-kakaós puding receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!