Hozzávalók
A masszához
- 60 g pörkölt, sótlan földimogyoró
- 250 g darált háztartási keksz
- 100 g szoba-hőmérsékletű vaj
- 150 g porcukor
- 50 g cukrozatlan kakaópor
- 1 csipet só
- 100 g mogyoróvaj
- 100 ml tej
A forgatáshoz
- 3 ek cukrozatlan kakaópor
Hozzávalók
A masszához
- 60 g pörkölt, sótlan földimogyoró
- 250 g darált háztartási keksz
- 100 g szoba-hőmérsékletű vaj
- 150 g porcukor
- 50 g cukrozatlan kakaópor
- 1 csipet só
- 100 g mogyoróvaj
- 100 ml tej
A forgatáshoz
- 3 ek cukrozatlan kakaópor
A kekszes-mogyoróvajas golyósütihez a földimogyorót egy aprítógéppel vagy késsel rusztikusra aprítjuk. Az összes alapanyagot nagyon alaposan összegyúrjuk kézzel, majd golyókat görgetünk a masszából, végül cukrozatlan kakaóporba forgatjuk, és már ehetjük is.
- Elkészítési idő: kb. 10 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!