Kolbászos-sajtos melegszendvics

Hozzávalók

4
főre
+

A krémhez

140 g puhább kolbász
80 g trappista
60 ml tejszín

Az összeállításhoz

8 szelet toast kenyér
1 - 2 ek vaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Kolbászos-sajtos melegszendvics

A kolbász az egyik olyan alapanyag a magyarok körében, amit szinte mindenki imád. Ha csapunk hozzá egy kis sajtot és kenyeret, akkor el is vagyunk, mint a befőtt. Na de mi van, ha csavarunk rajta egyet, és egy kolbászkrémes melegszendó formájában fogyasztjuk!? Hát persze, hogy imádat!
Kipróbáltam, jóóó lett!
6
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+

A krémhez

140 g puhább kolbász
80 g trappista
60 ml tejszín

Az összeállításhoz

8 szelet toast kenyér
1 - 2 ek vaj
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

Ez a kolbászos melegszendvics tényleg pillanatok alatt elkészül: a krémhez a hozzávalókat egy aprítógéppel egyneművé zúzzuk. A toast kenyerek felét megkenjük a krémmel, a maradék kenyerekkel lefedjük, majd megvajazzuk a szendvicsek alját és tetejét, végül egy gofrisütővel megsütjük őket.

Ha nincs gofrisütőtök, akkor egy egyszerű szendvics- vagy paninisütő is megteszi, de akár két serpenyővel is megoldható.

kolbászos sajtos melegszendvics

Elkészítési idő: 10 perc

Ha tetszett ez a kolbászos melegszendvics recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Még több melegszendó:

5 tojásos melegszendvics

Májas melegszendvics

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?