Hirdetés

Egylábasos fokhagymás-tejszínes-parmezános spagetti

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Mindenhol jó, de legjobb külföldön?

1,4 millióan vallották magukat magyar származásúnak a 334 milliós Egyesült Államokban a legfrissebb népszámláláson. Eközben Magyarországról újabb Jászberény méretű városnyi, azaz 26500 ember költözött el. Legutóbb hat éve hagyták el ilyen sokan az országot hosszabb időre, a most elköltözők, kivándorlók majdnem fele Ausztriában kezd új életet. A Fókuszban amerikai magyarok is beszélnek az ottani milliós közösség életéről.

Előzetes: „Ezer éve nem találkoztunk!” – Istenes Bence régi ismerőse is feltűnik a Tippelj és vidd el!-ben?

Istenes Bence és Zoli már ezer éve nem találkoztak, vagy talán még akkor sem? További részletek hétfőn 20 órától az RTL vetélkedőjében, a Tippelj és vidd el! című műsorban.

Ők a Celebrandi újabb hírességei

Danics Dórát csaknem tíz éve az X-Faktor versenyzőjeként, majd győzteseként, Papp Zsombort az Éjjel-Nappal Budapest rosszfiújaként ismerhetett meg az ország. A közös bennük, hogy mindketten életük egyik legizgalmasabb kalandjára vállalkoztak, hiszen résztvevői lesznek a Celebrandi párkereső műsornak. Egyiküket a csalódások edzették meg, a másik bátran kalandozott eddig is, de mégsem horgonyzott le senki mellett.

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

„Egy alfahím volt, egy vezérürü volt, egy megjelenés volt, egy karizma volt” – film készült a legendás gitárosról, Radics Béláról

Radics Béla sírján ez olvasható: Minden idők legnagyobb magyar gitárosa. Több mint 40 éve halt meg a magyar gitárkirály. Ő volt az első aki, Jimi Hendrix számait játszotta Magyarországon, és sokszor a fogával pengette a hangszert. Film készült a legenda életéből, aki hiába volt az ország egyik legjobb zenésze, nem jelenhetett meg nagylemeze a kommunista rendszerben. Radics Béla alkoholba fojtotta a bánatát és 36 évesen halt meg. Csernus Imre is szerepel a zenészről készült filmben, és elemzi Radics személyiségét.

Oláh Gergő: A Táncművészeti Szakközépben találkoztam először azzal, hogy valakinek nem tetszik az, hogy én cigány vagyok

Oláh Gergő először a Portré című műsorban beszél arról, hogy származása miatt milyen támadások érték. Először nem értette, hogy miért bántják, hogy mi a baj azzal, hogy cigány és ő mitől másabb, mint a többiek. Az X-faktor 2012-es győztese egy kis faluban töltötte gyermekkorát, ahol még nem tudta mi az a hátrányos megkülönböztetés. Elmesélte, volt már, hogy koncerten és fellépéseken is érték atrocitások, de ő megtanulta kezelni a bántásokat, sőt szeretne másoknak is segíteni tapasztalataival. 

Sokan néhány perc alatt szinte mindenüket elvesztették – mint egy sebes folyó, úgy vonult végig az ár a tegnapi esőzések után Gyöngyöstarjánon

A Heves megyei községet átszelő patak kilépett a medréből, és semmit nem kímélt, ami az útjába került. A település határában elöntötte a földeket, megrongálta a hidakat, elárasztotta a főutat, betört a házakba és autókat sodort el. A villámárvíz annyira hirtelen érkezett, hogy a helyiek képtelen voltak felkészülni. A katasztrófában két ember életét vesztette, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása aszerint egyiküket a mederből kilépő víz vitte magával, másikukat egy szerteágazó pincerendszerbe sodorta be a hirtelen lezúduló esővíz. 

„Egy kolbász, egy sonka az már luxusélelmiszernek számít” – a magyar sztárokat is megviseli a brutális drágulás

Akkora az inflácó Magyarországon és annyira elfogyott az emberek tartaléka, hogy sokan tényleg elkezdtek jóval kevesebbet fogyasztani. Egy boltos szerint ma már ott tartunk, hogy a sonka és a kolbász is luxusélelmiszernek számít. Nincs olyan ember, akit ne érintene a drágulás, nem kivételek ez alól a hazai hírességek sem. Horváth Éva a 2000 forintos tejfölön döbbent meg, Járai Máté pedig a magas benzinárak miatt szívja a fogát. A színésznek korábban sosem kellett megnéznie a közértben az árakat, mára kénytelen körültekintőbben vásárolni. A magas árakra a legtöbben úgy reagáltak, hogy egyszerűen nem vettek meg annyi mindent.

Ezeket láttad már?