Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
8 szem friss málna
8 szem friss eper
4 cl cukorszirup (1:1 arány)*
6 cl lime kifacsart leve (1 lime)
200 ml rosé pezsgő

A díszítéshez:

menta bóbita, liofilizált eper, friss málna
Hirdetés

A nyár bomba itala: Sparkling Frosé

A tavalyi nyár slágere volt a Frosé, mi most elhoztuk nektek az idei nyár bomba italát a Sparkling Frosét! Frissítő és könnyen elkészíthető, tökéletes koktél bármilyen helyzethez, legyen szó romantikázásról vagy bulizásról. Elég jól hangzik, ugye?
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
8 szem friss málna
8 szem friss eper
4 cl cukorszirup (1:1 arány)*
6 cl lime kifacsart leve (1 lime)
200 ml rosé pezsgő

A díszítéshez:

menta bóbita, liofilizált eper, friss málna

A gyümölcsöket megmossuk. Az epret lecsumázzuk, majd hozzáadjuk a málnával együtt egy blenderhez (turmixgép). Hozzáöntjük a lime levét és a cukorszirupot. *A cukorsziruphoz 1 dl meleg vizet egy edénybe öntünk és hozzáadunk 100 g cukrot, közepes lángon addig kevergetjük, míg a cukor feloldódik. Majd félretesszük hűlni.

Néhány jégkockával együtt a legmagasabb fordulatszámon összedaráljuk. Amikor már nincs egyben a jég, hozzáadjuk a Rosé pezsgőt, közepes fordulatszámon 2-3 másodpercig tovább daráljuk.Ügyeljünk rá,
hogy ne tovább, mert akkor kikeverjük belőle a buborékot. A blender tartalmát egy talpas pohárba öntjük. Díszítjük a menta bóbitával és a gyümölcsökkel. Készen is vagyunk, egészségetekre!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások