Hirdetés

Harry Potter-sütőtöklé

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Rémülten szaladtak a vendégek – magyar és lengyel ultrák balhéztak az Európa Liga-döntő előtt Budapesten

Székeket dobáltak, törtek-zúztak és mindent elhajítottak, ami a kezük ügyébe kerül. Megdöbbentő felvételek járták be az internetet, amelyen Budapest belvárosában készültek szerda délután, néhány órával a fővárosban megrendezett Európa-liga döntő előtt.

„Egy jó munkaerővel nem kell szigorúnak lenni” – erre számíthat Balogh Levente elnöki asszisztense

Bruttó hárommilió forintos havi fizetés, laptop, mobiltelefon és egy autó – ez vár Balogh Levente elnöki asszisztensére, akiről péntek óta tudjuk, hogy nem más, mint Keserű Balázs. Az álommeló győztese hétfőn átvehette új, céges autóját. Balogh Levente azt mondta, egy jó munkaerővel nem szigorúnak, hanem korrektnek kell lenni, ő pedig ezt az elvet követi majd Balázzsal is.

Bence a volt zongoratanárnője előtt jobban izgul, mint amikor világsztárok nézték Londonban

A hajdúböszörményi Péter Bence kétévesen már ismerkedett a zongorával, négyévesen zeneiskolába járt, hétévesen már komponált. 2015-ben egy  Michael Jackson-dal virtuóz előadása hozta meg számára az ismertséget. A Bencéből áradó tűz elvarázsolta a közönséget. Aztán jött a többi zseniális videó és világszerte milliók kezdték követni a hajdúböszörményi fiút. Kezdetben nem hitték, egy szál zongorával 90-100 percen keresztül fel tudja tartani az érdeklődést. Ezt ma már nehéz elhinni azok után, hogy az elmúlt hat évben Bence 47 országban, 70 városban lépett fel a Sydneytől a londoni Hyde parkig.

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

Vannak olyan medvék, akik tehenekre vadásznak? – kérdezte III. Károly a zalánpatakiaktól, az erdélyi falu összes lakóját különleges piknikre hívta a király

Rokonlátogatóba indul Anglia újdonsült királya, III. Károly kedvenc erdélyi falucskájába, Zalánpatakra. Néhány hónappal ezelőtt a Fókusz stábja is megleste, miért szereti annyira III. Károly az erdélyi vidéket. A helyiek akkor elárulták: a király egyetlen úri huncutsága csupán az, hogy helikopterrel érkezik egy hatalmas tisztásra.  

A győriek a címvédő Vipers Kristiansand-dal csapnak össze a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében

Tűzijátékkal és pezsgővel ünnepelt a Győri ETO női kézilabda csapata. Múlt hét szombaton a magyar bajnokság utolsó fordulója után 16. alkalommal is átvették az első helyezésnek járó kupát. Az ünneplésre nem maradt sok idő, a héten ugyanis már a Bajnokok Ligájában lépnek újra pályára a lányok. A győriek szombaton Budapesten játszanak a címvédő Vipers Kristiansand-dal a női kézilabda BL elődöntőjében. Aki nem tud ott lenni, az a meccseket a tévében is nézheti, a Final4-t a Sport1 közvetíti.

„Ez a nagy angliai álom, hogy én itt vagyok és takarítok?” – a kiköltözött magyarok elmondták, miért nem akarnak hazajönni

Van, aki kalandvágyból, más kétségbeesve hagyta el Magyarországot. Van, aki három hónap alatt megtalálta a helyét, más pedig még most is keresi, mégsem akar hazaköltözni. A Fókusz riportja arra keresi a választ: mit jelent az otthon és a haza az angliai magyarok számára. Jöjjenek az érvek és a vélemények az Egyesült Királyságban élő magyaroktól arról, ki hogyan látja a külföldi élet előnyeit és hátrányait, ki hogyan élte meg a kiköltözést, azt, hogy Magyarországtól többezer kilométerre más nyelv, más hagyományok és más szabályok érvényesek.

„A barlangászoknál nincs olyan, hogy otthagyom a társam” – Kiss Péter szerint fia ezért fordulhatott vissza Erőss Zsoltért

Kiss Péter nem hibáztat senkit fia haláláért. A Kancsendzönga meghódítása után a visszaúton életét vesztő hegymászó szobája tíz évvel a tragédia után is érintetlen, még a pulcsija is ott van az asztalon, ahová utoljára letette. Apja Barabás Évinek a Portréban elmondta, hogyan élte meg családjuk a gyászt Péter halála után, és zavarja-e, hogy Erőss Zsolt került a középpontba a médiában. És valójában miért fordulhatott vissza a szabályok ellenére Kiss Péter a társáért? 

Ezeket láttad már?