A cukormentes receptek támogatója a
Hozzávalók
- 3 ek szárított levendula
- 180 g méz
- 600 ml víz
- 1 db karikákra vágott citrom
A cukormentes receptek támogatója a
A cukormentes receptek támogatója a
Hozzávalók
- 3 ek szárított levendula
- 180 g méz
- 600 ml víz
- 1 db karikákra vágott citrom
A mézes levendulaszörp összetevőit elkeverjük egy lábasban, majd fél napig hagyjuk állni. Ezután felforraljuk, majd hagyjuk kihűlni.
Mikor kihűlt, egy gézen vagy konyharuhán átszűrjük. Ezután egy nagyobb üvegbe töltjük, limonádék alapjaként használjuk, de akár ízesített fröccsöt is készíthetünk belőle kevés rozé borral és szódával.
Elkészítési idő: 30 perc + fél nap pihentetés
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!