Hirdetés

Patisszontócsni

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Március 29-én indul a Mellékhatás 2. évada az RTL+-on

„Egy új életre rámehet mindenki másé” – a régóta várt új évad premier epizódjait kizárólag a streaming-szolgáltatás előfizetéssel rendelkező felhasználói érhetik el március 29-től szerdánként. 

„Végre valaki idehozott valamit, és úgy jó, ahogy van” – jön a Cápák között évadzáró adása

Tehetséges vállalkozók vagy varázslók? Balogh Levente szerint hibátlan, amivel eléjük állnak a kishalak. További részletek vasárnap este 19 órától az RTL-en a Cápák között 5. évadának utolsó részében.

Élete első erőemelő versenyére készül Polyák Lilla

Hatvan kilóval guggol, pedig korábban súlyok nélkül is nehezére esett. Fekvenyom és szakít, pedig sosem hitte volna, hogy ekkora szenvedéllyel emelgeti majd a súlyzót. Polyák Lilla színésznőt férje, Gömöri András Máté csábította le az edzőterembe azért, mert Lillának sokat fájt a dereka.

A boldog nemzetek titka – de mi, magyarok miért nem lehetünk közöttük?

Finnország egymás után hatodszorra lett a legboldogabb ország. A Gallup Intézet idén is elkészítette a World Happiness Report-ot, azaz a világ legboldogabb országainak ranglistáját. Kitalálja, Magyarország hol végzett ezen a listán?

Nyerj LG OLED TV-t, RTL+ előfizetéseddel!

Fizess elő az RTL+-ra, tartsd meg előfizetésed május 1-ig, válaszolj helyesen az itt található három kérdésre, és nyerd meg az LG OLED 55'' átmérőjű 4K Smart TV-t!

„Mennyi órán keresztül szenvedhetett az a kisfiú?” – édesanyja szerint ha nem veszik el tőle, Danika még ma is élne

Anitától a gyámhivatal tavaly decemberben elvette két gyerekét, mert nem tartották megfelelőnek a lakhatási körülményeiket. Néhány hónap múlva az egyik kisgyerek, a két és fél éves Danika tragikus körülmények között meghalt a nevelőszülőknél Polgáron. Azt mondták, elesett, és beütötte a fejét. Csakhogy az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy Danikát bántalmazták. 

A mi kis bakink – Nevetésben tört ki az összes színész Pali bácsi szövegétől

Dióssi Gábornak elég volt csak megszólalnia, és máris mindenki röhögőgörcsöt kapott. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Nagy Zsolt: Ez a sorozat azt a kérdést is felveti, hogy valóban jól vannak-e megalkotva a törvények

„Számonkérhető Kata részéről, hogy miért érek hozzá egy másik nő hasához, akiben a mi gyerekünk van, holott őt kéne megérintenem” – mondta a Mellékhatás Ludmann Zsoltját alakító Nagy Zsolt. Mivel a béranyaprogram Magyarországon jelenleg tiltott, a színész szerint a sorozat a magyar jogrendszert is megkérdőjelezi. Sorozatbeli partnere, Tenki Réka is mesélt a forgatás élményeiről – meggyőződése, hogy a második évad sokkal több izgalmat tartogat majd a nézők számára, mint az előző.

Ezeket láttad már?