Hozzávalók
- 300 g étcsoki
- 200 g barna nádcukor
- 200 g vaj
- 5 db tojás
- 100 g finomliszt
- 30 g holland kakaópor
- 1 mk sütőpor
A díszítéshez
- 15 g olvasztott étcsokoládé
- 20 db kis perec
- 10 szem piros csokidrazsé
- 20 db cukorkaszem
Rudolf brownie
Hozzávalók
- 300 g étcsoki
- 200 g barna nádcukor
- 200 g vaj
- 5 db tojás
- 100 g finomliszt
- 30 g holland kakaópor
- 1 mk sütőpor
A díszítéshez
- 15 g olvasztott étcsokoládé
- 20 db kis perec
- 10 szem piros csokidrazsé
- 20 db cukorkaszem
A Rudolf brownie recept első lépéseként egy nagy tálban, vízgőz fölött összeolvasztjuk a csokit, a cukrot és a vajat. Mikor homogén, belekeverjük a tojásokat, a lisztet, a kakaóport és a sütőport is. Egy 20 x 25 cm-es tepsibe öntjük a masszát. 175 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd hagyjuk hűtőhidegre hűlni, mielőtt szeleteljük.
A kihűlt brownie széleit levágjuk, aztán háromszögekre vágjuk, majd olvasztott csokit nyomunk a szeme, az orra és az agancsa helyére, és kidíszítjük a cukorkaszemekkel, a drazséval, valamint a perecekkel.
Támogassátok ti is a Piros Orr Bohócdoktorok küldetését ide kattintva, hogy minél több beteg kisgyermekhez juthassanak el az ünnepi időszakban!
- Elkészítési idő: 20 perc
- Sütési idő: 20 perc
- Hűtés: 1 óra
Ha tetszett a Rudolf brownie recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!