Hozzávalók
- 100 g kuszkusz
- 1 csipet só
- 170 ml víz
- 120 ml passata
- 1 mk kristálycukor
- 1 db paradicsom (90 g/db)
- 0.25 csokor petrezselyem
- 80 g konzerv tonhal
- 60 g feta sajt
Hozzávalók
- 100 g kuszkusz
- 1 csipet só
- 170 ml víz
- 120 ml passata
- 1 mk kristálycukor
- 1 db paradicsom (90 g/db)
- 0.25 csokor petrezselyem
- 80 g konzerv tonhal
- 60 g feta sajt
A paradicsomos kuszkusz elkészítéséhez a kuszkuszt egy tálba tesszük, elkeverjük benne a sót, majd felöntjük a forrásban lévő vízzel, és lefedjük. Amíg a kuszkusz magába szívja a vizet, elkészítjük a paradicsomszószt. A serpenyőt felforrósítjuk, majd beleöntjük a passatát. Ízesítjük cukorral és sóval, majd forrástól számítva 1 perc után lehúzzuk a tűzről, és összekeverjük a kuszkusszal. A paradicsomot apró kockákra vágjuk, majd belekeverjük a kuszkuszba a finomra vágott petrezselyemmel, a tépkedett tonhallal és a morzsolt feta sajttal együtt, és már tálalhatunk is.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a paradicsomos kuszkusz receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!