Hirdetés

Tonhalas-paradicsomos kuszkusz

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Jolis Carmen titokban érkezett a The Voice válogatójára

Jolis Carmen már gyerekkorában elszánt volt, ugyanis 6 évesen kéredzkedett be egy olyan zeneiskolába, ahová csak 8 éves kortól lehetett volna bekerülni. Most édesanyja bíztatta, hogy jelentkezzen a The Voice-ba, de nem árulta el, hogy már rászánta magát, ezért is bízik abban, hogy továbbjuthat, hogy meglepje vele anyukáját.

Előzetes: „Ez egy etikai műsor?” – Moldován András rálicitál Orbók Ilona ajánlatára (09.24.)

A Cápák között folytatásában Moldován András is megszerezné azt az üzletet, amire Orbók Ilona csapna le előbb. De nem ez lesz az egyetlen káosz és befektetési ajánlat a 4. részben, szeptember 24-én 19:00-tól az RTL-en.

Fóliás Juci panelokat tuningolna a Cápákkal

Zsámboki Juditot sokan Fóliás Juciként ismerik a socail médiában. Férjével egy garázsból indították el családi vállalkozásukat, négy gyermekük mellett. A fóliás biznisz lényege, hogy szakik nélkül is szépíthetjük, felújíthatjuk otthonunkat. A vállalkozás fejlesztéséhez most 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért.

Bagi Zoltán küldetésének érzi, hogy újjáélessze a retró slágereket

Bagi Zoltán a nagyszüleitől és a dédszüleitől örökölte a zene szeretetét, éppen ezért a retró áll legközelebb a szívéhez. Kovács Kati és Szulák Andrea is a kedvencei közé tartoznak, és eltökélt vágya, hogy megszerettesse a műfajt a mai világgal.

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

A mi kis bakink – Pokorny Lia és Bánki Gergő visítva nevették el a jelenetet

Törött pohár, összemosott becenevek, egy bonyolult szó, és a szűnni nem akaró nevetés okozott nehéz, de annál viccesebb pillanatokat Döbrösi Laurának, Pokorny Liának, Bánki Gergőnek Peller Annának és Straub Dezsőnek A mi kis falunk forgatásán.

Nézd vissza a The Voice harmadik adásának produkcióit!

A The Voice harmadik Válogatóján tizenegy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Balogh Levente olyan üzletbe fektet, ami a barátai problémáját is megoldaná

A Cápák nem értettek egyet a Connectini termékével kapcsolatban. Balogh Levente először tett egy fél ajánlatot a vállalkozóknak, arra várva, hogy valamelyik cápatársa is ráharap a lehetőségre, végül azonban egyedül vitte az üzletet, egy elég komoly kikötéssel.

Ezeket láttad már?