Hirdetés

Egyszerű zöldséges kuszkusz

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fóliás Jucit nehéz helyzetbe hozták a Cápák

Orbók Ilona volt az első, aki rendhagyó ajánlatot tett Fóliás Jucinak, majd Moldován András is közbelépett. Az ő befektetési ajánlatához sem volt még hasonló a Cápák között műsorában, így nemcsak a vállalkozót, de Balogh Leventét is meglepték cápatársai. Az ásványvízkirály próbálta befolyásolni Zsámboki Judit döntését, aki végül a saját megérzésére hallgatott.

Rónaszéki Sebestyén: A távollét (Szécsi Pál)

Rónaszéki Sebestyén a The Voice negyedik meghallgatásán Szécsi Pál A távollét című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Trokán Nóri: Az anyám beteg volt lelkileg 2 hónapig, hogy mind a két lánya ezt akarja csinálni

Művész családban, színészek gyermekeként nehéz volt Trokán Nóriék választása, de 16 éves korában eljött a pillanat, ami nemcsak az ő, de édesanyja életében is meghatározó volt. 

Trokán Nóri hangja betöltötte a The Voice stúdióját

A coachok azon gondolkodtak, milyen dalt választanának, ha ők indulnának a The Voice-ban. Trokán Nóri meg is mutatta azt a szomorú, szerelmes görög dalt, amit ő hozna, és azt is elárulta, mit jelent a számára: „Ha meghallok egy görög zenét, a gyökereim megfogják a talajt.”

Bagi Zoltán küldetésének érzi, hogy újjáélessze a retró slágereket

Bagi Zoltán a nagyszüleitől és a dédszüleitől örökölte a zene szeretetét, éppen ezért a retró áll legközelebb a szívéhez. Kovács Kati és Szulák Andrea is a kedvencei közé tartoznak, és eltökélt vágya, hogy megszerettesse a műfajt a mai világgal.

Miklósa Erika örökbefogadott, halva született lányáról mesélt

A The Voice forgatásának szünetében a coachok közös szobájukban beszélgettek. Ekkor derült ki, min mentek keresztül korábban Miklósa Erikáék és az örökbefogadott kislányuk, akivel a mai napig hálásak egymásnak.

Eddig semmit sem lehetett tudni Celine Dion állapotáról, nővére most megtörte a csendet

Tavaly decemberben könnyeivel küszködve jelentette be közösségi oldalain Celine Dion, hogy gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséggel, stiff-person szindrómával diagnosztizálták, emiatt lemondta, illetve áttette koncertjeit – köztük magyarországi fellépését is – későbbi időpontokra. Aztán májusban menedzsmentje közölte, hogy az énekesnő az egész világkörüli turnéját törli, és be sem pótolja azokat. Az izommerevséggel és görcsökkel járó betegség egymillió emberből egyet érint, és gyógymód nincs rá, a folyamatot maximum lassítani lehet. Nővérei szerint egyelőre egyik gyógyszer sem hozott javulást Celine Dion állapotában.

Magyar Elektra: Legyen valami (Hooligans)

Magyar Elektra a The Voice negyedik meghallgatásán Hooligans Legyen valami című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?