Hozzávalók
- 170 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 250 g krémes túró
- 150 g mascarpone
- 3 ek méz
A tálaláshoz
- 60 g erdei gyümölcs
- 1 ek mandulaforgács
Mézes, erdei gyümölcsös túrókrém
Hozzávalók
- 170 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 250 g krémes túró
- 150 g mascarpone
- 3 ek méz
A tálaláshoz
- 60 g erdei gyümölcs
- 1 ek mandulaforgács
A mézes-gyümölcsös túrókrém elkészítéséhez az erdei gyümölcsöt fagyos állapotban egy gyorsforralóba tesszük, közepes hőfokon 5 percig főzzük, majd egy botmixer segítségével az egészet pürésítjük. Ezután a gyümölcspépet a túróhoz adjuk a mascarponéval és a mézzel együtt, majd végül egy robotgéppel kb. fél perc alatt kikeverjük. A tálaláshoz tálkákba szedjük a túrókrémet, a tetejére kanalazunk még egy kevés kiolvadt erdei gyümölcsöt, végül pedig megszórjuk a mandulaforgáccsal.
- Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a mézes, erdei gyümölcsös túrókrém receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!