Hirdetés

Tripla sajtos gofriszendvics

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Istenes Bence: Jenő ordenáré dolgokat ordított meccs közben, nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele

Istenes Bence derekasan küzdött Rácz Jenő ellen, de a végén lemaradt a döntőről. A pontozók döntését nem akarta kommentálni, mint mondta, vissza kell néznie a mérkőzést, mindezek előtt azonban le akarta szögezni: nem volt véletlen, hogy nem akart kezet fogni Rácz Jenővel a mérkőzés után.

Rácz Jenő: Mindjárt elkezdek sírni

Rácz Jenő élete egyik legnehezebb időszakát élte át az elmúlt héten: előbb Kabát Péter megrázó KO-ját kellett feldolgoznia, miközben egyre nagyobb nyomást helyezett rá a kommentháború Istenes Bencével, amiről eleinte azt hitte, hogy csak vicc és médiafogás. Korábban kifejezetten büszke volt arra, hogy ismeri a műsorvezetőt, később azonban éppen az ő beszólása adott célt a felkészülésének. Akkor már úgy érezte, Kabátot is azért kell legyőznie, hogy szembekerülhessen Istenessel. A séf elmondta azt is, szerinte mi hangzott el a ringben két ütés között, és ki kezdte valójában az üzengetést. 

„Tudja jól, hogy a halálos ítéletemet írja alá” – a megzsarolt játékos megijedt az áruló szereptől

Miután Szalay Bencét kiszavazták a játékból, Törőcsik Daninak új gyilkostársat kellett kijelölnie. A választott játékos lesújtva olvasta a zsaroló levelet, és teljesen ledöbbent, mikor meglátta, ki rejtőzik a csukja alatt: „Ez nagyon ijesztő, rád egyáltalán nem számítottam” – mondta a mosolygó Daninak.

LEGO® Masters nyereményjáték 2. hét – Építsd meg a kedvenc állatodat

A LEGO® Masters 2. adása után újabb nyereményjáték indul – az adásban élethű kutyusokat kellett építeniük a versenyzőknek, de neked kicsit könnyebb dolgod lesz!

Kabát Péter: A bordám is eltört, az a hab a tortán

„Gyógyulgatok, a lábamat sajnos meg kell műteni, beszakadt a porc, meg a bordám is eltört, az már csak a hab a tortán” – nyilatkozta Kabát Péter a Sztárbox ringje mellől egy héttel az után, hogy eszméletvesztéssel járó kiütéssel zárult a Rácz Jenő elleni meccse. Mint elmondta, többször visszanézte már a mérkőzést, és nagyon kavarognak benne az érzések, még jó pár hétnek el kell telnie, hogy megeméssze és megbeszélje Rácz Jenővel a történteket, az viszont nem kérdés, hogy neki fog szurkolni. Kabát megköszönte a rengeteg aggódó üzenetet is, amit a kiütése után kapott. „Szeretlek titeket” – üzente a volt a focista.

Istenes Bence edzője: Ez a meccs nem a bokszról szólt

Tóth Tamás szerint kettős mérce szerint ítélik meg az emberek Istenes Bencét, aki belátta, ha hibázott, bocsánatot is kért, mégis meg van hurcolva. A bokszberkekben Barbár néven ismert szakember már többször végignézte a vasárnap esti meccset, és ugyanazt látja, amit a ring mellől: szerinte Istenesnek több tiszta találata volt, mint Rácz Jenőnek. Tóth Tamás úgy érzi, valami olyan dolgot vittek be a szorítóba az elődöntő alatt, aminek semmi keresnivalója nincs a ringben. 

Megnéztük, mennyibe kerül a lángos és a kürtős kalács a bécsi és a budapesti karácsonyi vásáron

Európa nagyvárosaiban sorra nyílnak a karácsonyi vásárok. Már áll az óriási karácsonyfa Brüsszelben, és teljes pompájában tündököl a koppenhágai Tivoli is. Újra megnyitotta kapuit a Winter Wonderland vidámpark Londonban – és persze november 17-től január elsejéig a budapesti helyszínek is látogathatók. Még az egyébként forró Los Angelesben is karácsonyi a hangulat – és ez így is lesz még egy darabig az év hátralévő részében. A legszebb európai vásár azonban Budapesten van, a Bazilikánál. A magyarok pénztárcájának egy kicsit borsosak az árak, így aztán szinte kizárólag külföldiekkel találkoztunk a megnyitó napján. 

A gyilkosok egy parti közepén tettek el láb alól egy ártatlant – ez történt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 8. adásában

A gyilkosok megölték Vásáry Andrét, ezt követően Nádai Anikó eldöntötte, hogy minden játékostársának bebizonyítja, hogy ártatlan. A hordógurítós próbatételt követően – aminek köszönhetően Szabados Ági pajzsot szerzett – mindenkiben felmerült Szalay Bence neve, mint lehetséges gyilkos. A nap végén elmaradt a kerekasztal szertartás, azonban Törőcsik Dani és Szalay Bence nem pihentek: Árpa Attila levélben tudatta velük, hogy kivételesen nem az esti konklávén kell ölniük, hanem a partin, egy halálos ölelés segítségével. 

Ezeket láttad már?