Hirdetés

A szemétbe dobod a görögdinnye héját? Ezért ne tedd!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Sárközi Ákos ígéretet tett a kiesőnek: „Segítek, hogy szakács váljon belőled”

„Köszönök mindent” – suttogta a séf fülébe a kieső versenyző, amikor megölelték egymást. A döntős óriási ölelésekkel és még nagyobb lehetőségekkel távozott A Konyhafőnök stúdiójából. 

Megszületett Németh Kristóf harmadik gyereke: Zita egy kádban szülte meg Olivért, akinek már néhány hónaposan megvan az óvodai jele is

Bővült Németh Kristófék családja. A színésznek és feleségének, Zitának augusztus 3-án született meg második közös kisfiúk. A szülők több különböző riadótervet készítettek attól függően, mikor kell kórházba indulniuk. Zita végül kádban hozta világra Olivért – a szülés mindössze 2 órán át tartott. De miért lett Kristófból DJ a szülés alatt, és honnan jött a még alig kéthónapos baba óvodai jele? A boldog szülők a meghitt és különleges pillanatokról a Fókusznak meséltek. 

Brezsnyev és a funky zene: az Irigy Hónaljmirigy 18 év után újabb Reptér-paródiát készített

Korda György slágere, a Reptér 1981-ben jelent meg, zenéjét Máté Péter írta, a szövegét S. Nagy István. 40 év után leporolták, új hangzást és videóklipet kapott, azóta a Korda-koncertek egyik legkedveltebb slágere. A nagy siker apropóján viszont az Irigy Hónaljmirigy feltette a kérdést: mitől olyan népszerű újra ez a Korda-sláger? A Fókusz a zenekar próbáján járt, ahol az is kiderül, honnan vannak a klipben látott ruhák, és mit gondolnak a zenészek a Korda házaspárról.

„Belecsempésztem a kajájába a csirkecombot” – Kurta Zsuzsa megváltoztatta unokahúga étrendjét

A Konyhafőnök Fináléja előtti nagy napon Kurta Zsuzsát unokahúga, Orsika segíti a konyhában. Bár eddig nem sokszor főztek együtt, Zsuzsa úgy érzi, hogy a megfelelő személyt választotta a feladatra. A stratégiájukról és közös élményeikről meséltek az rtl.hu-nak, és Orsika azt is elárulta, hogy Zsuzsának melyik főztje elengedhetetlen a családi összejöveteleken.

Előzetes: „Nincs akció nélkülem” – Kurta Zsuzsa üvöltve állítja le segítőjét

A Fináléban Ferenci Laci éppen a gombákat pucolja, amikor Kurta Zsuzsa idegesen közbelép, hogy leállítsa. A Konyhafőnök Fináléja pénteken 20:00-kor kezdődik az RTL-en.

Kurta Zsuzsa szétesett a Finálé előtt, Rácz Jenő közbelépett

Kurta Zsuzsa újra a tészták hatása alá került, amitől teljesen befeszült. Ez séfjének, Rácz Jenőnek is feltűnt, aki azonnal ott termett versenyzője pultjánál, hogy helyre tegye Zsuzsát.

Trokán Nóra szünetet kért testvére produkciója után – a furcsa szituációról csak a Fókusznak meséltek

Trokán Nóri féltestvére, Elektra teljes titokban döntött úgy, hogy benevez a The Voice tehetségkutatóba, a rá nehezedő stressz miatt viszont nem énekelt úgy, ahogy tudna, így senki nem fordult meg az előadása alatt – ez azt jelenti, hogy produkciója nem jutott tovább. Elektra kiborult, Nóri zavarba jött, végül nehezen oldódott meg a kellemetlen szituáció. Bár rengetegen keresték őket a műsor után, végül a testvérpár csak a Fókusznak mesélte el, ők hogyan élték meg ezt az egészet.

Ők A Konyhafőnök 10. évadának finalistái

Obersovszky Nóra, Kettel-Fülöp Flóra és Kurta Zsuzsa lett A Konyhafőnök legjobb három versenyzője. A kérdés már csak az volt, közülük kik küzdenek majd meg a legendássá vált, háromórás finálés főzésen.

Ezeket láttad már?