A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 600 g kelbimbó
- 30 g parmezán
- só, bors
- 1 db friss chili
- 1 tk chilipehely
- 2 ek sűrű balzsamecet
- 1 ek méz
- 20 ml olívaolaj
- 1 csokor petrezselyem
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 600 g kelbimbó
- 30 g parmezán
- só, bors
- 1 db friss chili
- 1 tk chilipehely
- 2 ek sűrű balzsamecet
- 1 ek méz
- 20 ml olívaolaj
- 1 csokor petrezselyem
A sült kelbimbóhoz előbb a kelbimbókat megtisztítjuk, félbevágjuk és egy keverőtálba dobjuk őket. Reszelünk rá parmezánt, befűszerezzük, majd meglocsoljuk balzsamecettel, mézzel és olívaolajjal. Megszórjuk aprított petrezselyemmel, az egészet alaposan összeforgatjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Így készítve kissé roppanós marad a textúrája a kelbimbóknak.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 25 perc
Ha tetszett a sült kelbimbó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!