Hozzávalók
- 2 ek olaj
- 400 g csirkemellfilé
- só, bors
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 db közepes répa
- 2 db fehérrépa
- 4 szál szárzeller
- 3 l zöldségalaplé
- 2 ek bolti zöld pesztó
- 30 g parmezán
- 400 g bolti tortellini (spenótos-ricottás)
Hozzávalók
- 2 ek olaj
- 400 g csirkemellfilé
- só, bors
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 db közepes répa
- 2 db fehérrépa
- 4 szál szárzeller
- 3 l zöldségalaplé
- 2 ek bolti zöld pesztó
- 30 g parmezán
- 400 g bolti tortellini (spenótos-ricottás)
A csirkés-pesztós minestrone leves elkészítéséhez olajon megpirítjuk a kb. másfél cm-es kockákra vágott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, majd rárakjuk az apróra vágott fokhagymát is. Ha kicsit lepirult, mehetnek rá a 2-3 mm vastag csíkokra vágott zöldségek. Ezután felöntjük az alaplével, és addig főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Ezután mehet bele a pesztó, a reszelt parmezán, és végül a tortellini is (aminek nagyjából 1 perc kell). Hagyjuk, hogy rottyanjon egyet, és kész is.
Ha tetszett a csirkés-pesztós minestrone receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!