Csirkés-pesztós minestrone

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
2 ek olaj
400 g csirkemellfilé
só, bors
4 gerezd fokhagyma
2 db közepes répa
2 db fehérrépa
4 szál szárzeller
3 l zöldségalaplé
2 ek bolti zöld pesztó
30 g parmezán
400 g bolti tortellini (spenótos-ricottás)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Csirkés-pesztós minestrone

Szupergyors és villantós minestrone, fél óra alatt. Ha vegák vagytok, csirke nélkül, kicsivel több zöldséggel is készíthetitek.
Kipróbáltam, jóóó lett!
11
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
2 ek olaj
400 g csirkemellfilé
só, bors
4 gerezd fokhagyma
2 db közepes répa
2 db fehérrépa
4 szál szárzeller
3 l zöldségalaplé
2 ek bolti zöld pesztó
30 g parmezán
400 g bolti tortellini (spenótos-ricottás)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A csirkés-pesztós minestrone leves elkészítéséhez olajon megpirítjuk a kb. másfél cm-es kockákra vágott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, majd rárakjuk az apróra vágott fokhagymát is. Ha kicsit lepirult, mehetnek rá a 2-3 mm vastag csíkokra vágott zöldségek. Ezután felöntjük az alaplével, és addig főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak. Ezután mehet bele a pesztó, a reszelt parmezán, és végül a tortellini is (aminek nagyjából 1 perc kell). Hagyjuk, hogy rottyanjon egyet, és kész is.

Csirkés-pesztós minestrone leves
Csirkés-pesztós minestrone leves

 Ha tetszett a csirkés-pesztós minestrone receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?