Hirdetés

Csülkös bableves csipetkével

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Frohner Fecó katalógusból választotta ki, hogyan nézzen ki a nemi szerve

A sztárfodrásznál 31 évesen fitymaszűkületet állapítottak meg, így műtéti beavatkozásnak vetette alá magát. Fecó a Gyertek át!-ban elárulta: a műtét óta sokkal intenzívebben éli meg az együttléteket. További részletek a sztárvetélkedő új évadában, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

ByeAlex megérezte, hogy Berni nyeri az X-Faktort

Az X-Stage műsorvezetői a Finálé után kapták el egy gyors interjúra a 2022-es X-Faktor győztesét és mentorát. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan nyilatkoztak az eredményhirdetés után, akkor nézd meg a velük készült interjút!

Erika Boldizsárnak: „Nem akarom, hogy elmenj…”

Az együtt töltött nap végére Erika véleménye megváltozott ex-barátját illetően…   Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ő lett a 2022-es X-Faktor győztese

Elérkezett a mindent eldöntő pillanat: kiderült, hogy ki nyerte meg az X-Faktor 2022-es évadát!

„Ez méreg” – Fördős Zé és Rácz Jenő majdnem megfulladtak Sárközi Ákos ételétől

A kékek mentora egy igazán csípős mártást készített, amit meg is kóstoltatott a gyanútlanul a pultjához tévedő barátaival. Az erős ízek annyira sokkolták Zét és Jenőt, hogy futva szaladtak a hűtőhöz. 

10 ezer kilométer a legkeményebb terepen – a Fókusz útinaplója a Budapest-Bamakó raliról

Tízezer kilométer, Európa után öt afrikai országon át, ahol a világ teljesen más arcát mutatja. A Fókusz riportere is teljesítette a leghosszabb autós kalandtúrát, a legendás Budapest-Bamako ralit. Lélegzetelállító tájak, végtelen homokdűnék, majd trópusi eső utáni iszap, néha 50 Celsius-fok és olyan városok, amelyeket még elképzelni is nehéz európai szemmel. Exkluzív mini dokumentumfilm a flúgos futamról.

November 26-án indul A mi kis falunk 7. évada

Az RTL sikersorozatának vadonatúj évadában az is kiderül, hogyan ünneplik a karácsonyt Pajkaszegen és kik térnek vissza a faluba a jeles ünnepre.

Bódi Sylvi: Ebbe a műsorba kellett eljönnöm, hogy megtudjam, hol vannak a lyukaim

Sebestyén Balázsnak sikerült zavarba hoznia az ex-playmate-et, amikor a női test rejtelmeiről faggatta a játékosokat. A videóból kiderül, hogy Sylvi mit nézett be nagyon, és Dombi milyen jó tanáccsal látta el. További részletek a sztárvetélkedő vadonatúj évadában, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Ezeket láttad már?