Hirdetés
Green Kitchen

Dinnyegazpacho

Gluténmentes

Gluténmentes

Vega

Vega

Hozzávalók

4
főre
+
1 ½ kg görögdinnye (magozott, tisztított mennyiség)
2 szál szárzeller
200 g koktélparadicsom
1 db kígyóuborka
1 gerezd fokhagyma
1 csokor friss bazsalikom
1 csokor friss koriander
1 db lime leve
3 - 4 ek fehérborecet
só, bors
víz
150 ml olívaolaj
4 ek feta
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Dinnyegazpacho

A nyár abszolút slágerlevese. A legjobb benne, hogy a napi zöldségbevitelünk nagy részét letudjuk. A feta sóssága nagyon jól passzol ehhez a szuperkrémes leveshez.
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
1 ½ kg görögdinnye (magozott, tisztított mennyiség)
2 szál szárzeller
200 g koktélparadicsom
1 db kígyóuborka
1 gerezd fokhagyma
1 csokor friss bazsalikom
1 csokor friss koriander
1 db lime leve
3 - 4 ek fehérborecet
só, bors
víz
150 ml olívaolaj
4 ek feta
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A dinnyét és a zöldségeket egy turmixba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, a zöldfűszereket, a lime-levet és az ecetet, sózzuk, borsozzuk, és olívaolajjal fokozatosan felöntve krémesre pürésítjük. Ha kell, egy kevés vizet adhatunk hozzá. Fetával, olívaolajjal, borssal tálaljuk.

Ha tetszett a dinnyegazpacho receptje, csekkoljátok a videóinkat! Exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások