Gluténmentes
Vega
Hozzávalók
- 1 ½ kg görögdinnye (magozott, tisztított mennyiség)
- 2 szál szárzeller
- 200 g koktélparadicsom
- 1 db kígyóuborka
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csokor friss bazsalikom
- 1 csokor friss koriander
- 1 db lime leve
- 3 - 4 ek fehérborecet
- só, bors
- víz
- 150 ml olívaolaj
- 4 ek feta
Hozzávalók
- 1 ½ kg görögdinnye (magozott, tisztított mennyiség)
- 2 szál szárzeller
- 200 g koktélparadicsom
- 1 db kígyóuborka
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csokor friss bazsalikom
- 1 csokor friss koriander
- 1 db lime leve
- 3 - 4 ek fehérborecet
- só, bors
- víz
- 150 ml olívaolaj
- 4 ek feta
A dinnyét és a zöldségeket egy turmixba tesszük, hozzáadjuk a fokhagymát, a zöldfűszereket, a lime-levet és az ecetet, sózzuk, borsozzuk, és olívaolajjal fokozatosan felöntve krémesre pürésítjük. Ha kell, egy kevés vizet adhatunk hozzá. Fetával, olívaolajjal, borssal tálaljuk.
Ha tetszett a dinnyegazpacho receptje, csekkoljátok a videóinkat! Exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!