Hirdetés

Jéghidegen és forrón is isteni: íme a tökéletes almaleves almachipsszel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A Konyhafőnök 2021-es győztese, kemény alkudozás, egy felbosszantott feltaláló és egy igazi álommeló – ez történt a Cápák között 5. adásában

Bóza Roland, A Konyhafőnök 2021-es győztese, két külön testvérpár, egy felbosszantott feltaláló és egy nemes küldetést végző vállalkozó állt a befektetők elé a Cápák között ötödik adásában. A Cápák ismét a családi vállalkozásokban hittek: mind a két testvérpár kapott befektetési ajánlatot a stúdióban.

„Ez egy álommeló” – Lakatos István munkát ajánlott a Cápák közöttben feltűnt testvérpárnak

Ilyen még nem volt az üzleti showműsor történetében: Lakatos Istvánnak annyira szimpatikus volt Mráz Márk és Mráz Marcell, a PulóWear vállalkozói, hogy egy különleges ajánlatot adott nekik. Amennyiben a két srác bevállalja, hogy a Cápa cégénél dolgozik a továbbiakban, úgy 20 millió forintos befektetést ad nekik 33 százalék tulajdonrészért cserébe.

Dubajba is megérkezett a holnap világa, vagyis a belgák legnagyobb bulija, a Tomorrowland

A világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb fesztiválja a belga Tomorrowland, amelyen évek óta Magyarországról csak a Fókusz stábja forgathat minden nyáron. Naponta több mint 80 ezres tömeg bulizik a legnépszerűbb dj-k szettjeire a lenyűgöző, álomszerű díszletek között és gigantikus színpadok előtt. Ezúttal egy új a Terra Solis, azaz a Nap földje nevű helyszínen rendezik meg, ami alig húsz perc autóútra fekszik Dubajtól egy történelmi emlékhelynek számító erőd mögött.

Ezt azért Rácz Jenő visszadobná – Tomán Szabina beszólt A Konyhafőnök győztesének

Bár Bóza Roland szendvicseit finomnak találták a Cápák, a csomagolás nem nyűgözte le őket. Míg Tomán Szabina Rácz Jenőt emlegette, Balogh Levente szerint ezt a terméket nem fogja tudni így eladni a gasztroreality 2021-es nyertese.

„Ez Szabina legszebb nyomozása volt” – a Cápának elég volt három kérdést feltennie, hogy mind az öt befektető kiszálljon

Miután Mercs Milán elmondta, hogy bizonyos háttérinformációk birtokában van, ami miatt piaci versenytáraival szemben előnnyel indul, Balogh Petya és Moldován András is kételkedni kezdett. Tomán Szabina ezután kérdezett rá, hogy van-e üzlettársa a DigiFol tulajdonosának, és ő tud-e a Cápák közöttben való szereplésről. A vállalkozó válasza sokkolta a Cápákat, és szinte azonnal kiszálltak.

Megijedt saját zsenialitásától a vállalkozó – design és innováció díjas termék a Cápák közöttben

Holló Csaba egy olyan találmánnyal állt a Cápák elé, amivel úgy érzi, világsikert fog csinálni. Állítása szerint magyar fejlesztéssel még nem sikerült olyan eredményt elérni, mint amit a biciklik nyeregcsövébe rejtett zárszerkezete, a LockInvisible láthatatlan kerékpárzárjával elért.

Szabó Győző és Rezes Judit menthetetlenül beleszeretett Kanadába

Győző és Judit több mint 4 év után utazott kettesben, Győző ötlete volt, hogy most csak róluk szóljon a kanadai kikapcsolódás. Mindketten szeretik a hideget, a telet, ezért tökéletes kikapcsolódás volt számukra. Az apropó az volt, hogy egy filmfesztiválra meghívták a Toxikoma című filmet és ha már ilyen nagy utat megtettek, kétszereplős darabjukat is előadták a helyi magyaroknak.

Lehetetlen lett volna előre megjósolni a törökországi földrengést a szakértők szerint

Papírvárként dőltek össze az épületek hétfőn Törökországban, a földrengés Szíria északi részét is érintette. Eddig legalább 2300 halálos áldozata van a török-szír rengéseknek; Törökország a katasztrófahelyzetben nemzetközi segítséget kért. 

Ezeket láttad már?