Hirdetés

Kolbászos krumplileves

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Rácz Jenő: Most minden reményem Mátéban van

A séf elégedetlen volt a piros csapat munkájával, szerinte ugyanis Marci és Nelly nem voltak urai a helyzetnek, és minden feladatot Mátéval akartak elvégeztetni. Ráadásul Jenő úgy vélte, hogy egyedül Máté lenne alkalmas arra, hogy átvegye az irányítást.

Tóth Szabina: Csodák (Saját dal)

Október első hétvégéjén kezdetét vette az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsora, az X-Faktor! Íme Tóth Szabina produkciója!

Tervezője után Anna babájának hívták Amerikában a forradalmi csuklós Ikarust – bemutatjuk azokat, akinek a legendás járműveket köszönhetjük

Az Ikarusokról naponta lehetne filmet készíteni, sok embert érdekel a világhírű magyar márka története, még mindig hatalmas a rajongótábora itthon és külföldön. A XXI. század is többször foglalkozott a gyárral és a különböző típusokkal. A „faros” vagy a 200-as család különböző típusai még 2022-ben is szemet gyönyörködtetőek, de úgy döntöttük, hogy a hétfői adásban, nem a járművek, hanem a dolgozók lesznek a központban. Maguk az ikarusosok.

Ez volt az egyik legszexibb jelenet a Celeb vagyok, ments ki innen! eddigi történetéből

Schumacher Vanda kifogyott a bugyikból, ezért Molnár Nini segítségét kérte, akivel elkészítették az első dzsungel fehérnemű kollekciót. Vanda aztán divatbemutatón is tartott, ahol megvillantotta szexi idomait.

Bazsó nevelőtisztje ledobta a textilt a fiúknak

Pajkaszeg börtönviselt rosszfiújának ismét túl kell járnia nevelőtisztje eszén, ha továbbra is élvezni szeretné a szabadságát. Gerda pont rosszkor érkezett, és talán még ő sem gondolta, hogy mi vár majd rá a zsákfaluban… 

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

A Cápák között következő évada várja a jelentkezőket!

A Cápák között négy sikeres évad után most is várja azon vállalkozások jelentkezését, melyek tulajdonosai befektetőket keresnek üzletük fellendítésére, megerősítésére vagy megmentésére.

Caramel felesége remegő térdekkel érkezett, Udvaros Dorottya és Csuja Imre dicséretével ment haza

A mi kis falunk szombat esti epizódjában, felbukkan egy kis törékeny thai lány, akit Caramel felesége, Szilágyi Szilvi alakít.

Ezeket láttad már?