A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 30 ml étolaj
- 700 g csirkemáj
- 1 ek szárított majoránna
- 1 üveg hagymás lecsó (680 g-os kiszerelés)
- só, bors
A tálaláshoz
- ½ csokor friss petrezselyem
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 30 ml étolaj
- 700 g csirkemáj
- 1 ek szárított majoránna
- 1 üveg hagymás lecsó (680 g-os kiszerelés)
- só, bors
A tálaláshoz
- ½ csokor friss petrezselyem
A lecsós csirkemáj első lépéseként az olajat melegítünk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a májat, és magas hőfokon, oldalanként kb. 1 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a majoránnát és felöntjük a lecsóval. Közepes hőfokon kb. 3 percig főzzük, majd sózzuk, borsozzuk. Tálalásnál megszórjuk felaprított friss petrezselyemmel.
- Elkészítési idő: 10 perc
Ha tetszett a lecsós csirkemáj receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!