Hozzávalók
- 2 db egész csirkecomb
A páchoz
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 2 ek méz
- 4 ek fehérborecet
A körethez
- 500 g krumpli
- 1 fej hagyma
- só, bors
- 1 ág rozmaring
- 2 ek olaj
- 50 ml víz
- 2 nagy marék spenót
Hozzávalók
- 2 db egész csirkecomb
A páchoz
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 2 ek méz
- 4 ek fehérborecet
A körethez
- 500 g krumpli
- 1 fej hagyma
- só, bors
- 1 ág rozmaring
- 2 ek olaj
- 50 ml víz
- 2 nagy marék spenót
A mézes-fokhagymás csirkecomb pácához lereszeljük a fokhagymát, majd összekeverjük a többi hozzávalóval, és bekenjük vele a combokat. A krumplit 3-4 cm-es darabokra vágjuk, a hagymát felszeleteljük, és belerakjuk egy tepsibe. Megszórjuk sóval, borssal, apróra vágott rozmaringgal és összeforgatjuk az olajjal.
Rápakoljuk a csirkecombot (a maradék pácot félretesszük), és a krumplira öntjük a vizet. Lefedjük, és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, lekenjük a maradék páccal, és további 30 percig sütjük fedő nélkül. Ha készre sült, kivesszük a combokat, a krumplihoz keverjük a spenótot, és ezzel a körettel tálaljuk a csirkét.
- Elkészítési idő: 100 perc
Ha tetszett a mézes-fokhagymás csirkecomb receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!