Hozzávalók
- 70 g reszelt mozzarella
- 30 g reszelt parmezán
- 2 db tortillalap
- 40 g szárított paradicsom
- 100 g csirkemellsonka
- 1 csokor bazsalikom
Hozzávalók
- 70 g reszelt mozzarella
- 30 g reszelt parmezán
- 2 db tortillalap
- 40 g szárított paradicsom
- 100 g csirkemellsonka
- 1 csokor bazsalikom
A sajtokat összekeverjük. Fogunk 2 tapadásmentes serpenyőt, nagyon forróra felmelegítjük, mindkettőbe beleteszünk 1-1 tortillalapot, képzeletben elfelezzük, és csak az egyik felét megszórjuk a sajttal, az aprított aszalt paradicsommal, beletesszük a csirkemellsonkát és jó sok friss bazsalikomot. Amikor megpirult a tortilla (kb. 3-5 perc), kicsúsztatjuk a serpenyőből, és gyorsan félbehajtjuk, majd ha akarjuk, felvágjuk, ha nem, akkor csak szimplán így harapjuk.
Ha tetszett az olaszos quesadilla receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!