Hirdetés

Almáspite-kekszszendvics

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Még Pablo Escobar emlékét is igyekszik eltörölni a kolumbiai állam

Pablo Escobar Kolumbia szégyenfoltja. Ő az a maffiavezér és drogkirály, aki rettegésben tartotta nemzetét és saját városát, Medellínt, hogy fenntarthassa a dollármilliókat hozó kokainkereskedelmet. A híres maffiavezér 1993-as halála óta sokat változott Kolumbia második legnagyobb városa, idegenvezetővel derítettük fel rejtett kincseit.

Hoppá! Öntudatlan állapotba került a Polgármester

Füleki Károly több fájdalomcsillapítót vett be a kelleténél, ezért a Répa tesóknak kellett kórházba szállítani őt. De a bonyodalmak természetesen itt még nem értek véget…

Mindenki a sikert kereste az éjszakában, de csak kevesen mondhatták el magukról, hogy királyok – így lett Imréből Jimmy

Hogy Zámbó Imréből hogyan lett Jimmy, a király, a mai napig rejtély, még a barátai, pályatársai sem egyformán emlékeznek rá. A Király második epizódja nem véletlenül kapta a „Messziről jött ember…” alcímet.

„Ki ez a pucér nő?” – lebuknak a fiúk A mi kis falunk következő részében

Nelli rajtakapja Zsoltot, aki úgy tűnik, hogy tilosban jár. Ha kíváncsi vagy, hogy ezúttal miben sántikálnak Pajkaszeg fenegyerekei, akkor nézd meg A mi kis falunk következő epizódját szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Ő lett a 2022-es X-Faktor győztese

Elérkezett a mindent eldöntő pillanat: kiderült, hogy ki nyerte meg az X-Faktor 2022-es évadát!

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

Ezeket láttad már?