Hirdetés
Bespájzolva

Amaretti keksz, az olaszok habcsókja

Hozzávalók

30
darabhoz
+
200 g porcukor
200 g mandulaliszt vagy darált mandula
2 db tojásfehérje
1 tk mandula kivonat
0.25 tk só
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Amaretti keksz, az olaszok habcsókja

Házilag roppanós, isteni finom amaretti kekszet készíteni nem is olyan nagy ördöngösség, és garantáltan nem fogsz ezután bolti verziót vásárolni! Gyorsan elkészíthető és a barátokkal, családdal töltött ebéd után, egy finom bor vagy kávé társaságában tutibiztos sikereket könyvelhetsz el, ráadásul fémdobozban sokáig eltartható, már ha marad belőle!
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

30
darabhoz
+
200 g porcukor
200 g mandulaliszt vagy darált mandula
2 db tojásfehérje
1 tk mandula kivonat
0.25 tk só
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A porcukrot és a mandulalisztet összekeverjük, hozzáadjuk a tojásfehérjét és jól eldolgozzuk. Beletesszük a mandula kivonatot, a sót és simára gyúrjuk. 15 grammos kis golyókat formázunk belőle, sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük és a tetejüket kicsit lenyomkodjuk. 190 fokon, légkeveréses programon 13-15 percig sütjük.

Ha más príma kekszrecepteket is kipróbálnál, kattints ide vagy például ide!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások