Hirdetés

Expressz cseresznyés pohárkrém

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Takarodjál innen” – Paulinában elpattant valami, amikor Zsuzsi nyakon öntötte pezsgővel

Zsuzsi és Paulina kapcsolata újabb mélypontot ért el Athénban. Paulina egyértelművé tette, hogy Móni miatt érkezett és beszélni sem akar haragosával, mire Zsuzsi annyira felhúzta magát, hogy nyakon öntötte drága görög pezsgővel.

„Ha Paulinának nem tetszik, leküldjük a teraszra” – Zsuzsi Athénban mindenkit beavatott újabb vitájukba

Athénban égtek a tüzek, de nem az első modernkori olimpia helyszínén, hanem Zsuzsi szívében. Hevesen mesélt Paulina mamával való konfliktusáról Violettának és Móninak. „Nem bírták az ostromot!” – mondta. A történet után a többiek meg is ijedtek, hogy az üzletasszony vérmérséklete később még problémát okozhat a festői szépségű partin, ahová végül ketten meg sem érkeztek a forró helyzet miatt.

Zendaya, Johnny Depp, Al Pacino és Angelina Jolie is lakott már Czeglédi Laura és férje luxusingatlanában

Czeglédi Laura lakberendező, férje pedig ingatlanbefektető. A belvárosi ingatlanukban 22 luxuslakás található, ahol több világsztár is megfordult már. Budapesti otthonuk mellett Toszkánában egy több, mint ezer hektáros birtok várja őket helikopterleszállóval, tenisz- és futópályával, valamint medencékkel.

Gödöllőre tényleg repülő szánnal érkezett a Mikulás – Tamás évek óta csal mosolyt a gyerekek és a járókelők arcára

Tardy Tamás a világon egyedülálló módon köszönti december 6-át, már hatodik éve, hóban és fagyban is (idén éppen latyakban). Gödöllő felett ugyanis évek óta felbukkan a Mikulás és a szánja, ebben pedig Tamásnak is nagy szerepe van. A Fókusznak elárulta, hogyan lepte meg a település óvodásait idén, sőt azt is elmesélte, hogyan reptette meg Süsüt a sárkányt, és hogyan vitt jótékonyságból kerekesszékes embereket a felhők fölé. 

Apró Anna: Sajnos nem tudom magamat teherbe ejteni vagy megkérni a saját kezem

Apró Anna szerint két dolog van, amit nem lehet megvenni pénzen: a gyermekáldást és egy férfi igaz szerelmét. Rosszul érinti, hogy elé még senki sem térdelt le, miközben más lányok kezét akár hétszer is megkérik életük során.  

Szerződést íratott édesanyjával Solomon Zsuzsanna: nem kritizálhatja külsejét a gyerekei és mások előtt

Solomon Zsuzsanna sikeres üzletasszony, aki nemcsak megkeresni, de elkölteni is szereti a pénzt. Ars poeticája a kihívó ruhák, a csillogás és a luxus. Célja pedig, hogy évről évre jobban nézzen ki. A rengeteg munka és szépségterápia mellet nem sok ideje marad a ház körüli teendőkre, mint például a kertészetre, medencetakarításra vagy kutyasétáltatásra, ezért minden feladatra külön embere van. Mindezek mellett édesanyja is segédkezik, akivel szigorú alkut kötöttek.

„Ez a csodálatos hang megszépíti a külsejét” – A Város Királynőivel elemeztük, miért bolondultak a nők Zámbó Jimmyért

A Város királynőivel elemezzük, miért volt a nők kedvence Zámbó Jimmy, aki nagy nőcsábász hírében állt. Hogyan tudta a legszebb nőket magába bolondítani? Tényleg bele lehet szeretni valakinek a hangjába vagy a tehetségébe? Micheller Mónika és Pálfiné Paulina elárulta, náluk labdába rúghatott volna-e a Király.

Dobos Evelin kórházba került, bizonytalan, hogy ki tud-e állni Berki Mazsi ellen a Sztárbox döntőjében

Egyelőre nem tudjuk, hogy képes lesz-e kiállni vasárnap este a ringben, bár az rtl.hu-nak Evelin azt mondta: „Nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben”.

Ezeket láttad már?