Hozzávalók
- 200 ml tejszín
- 600 g mascarpone
- 80 g porcukor
- 20 g vaníliás cukor
- 200 ml kávé
- 2 ek rum (Portorico)
- 2 csomag babapiskóta
- 2 - 3 ek kakaópor
Hamis tiramisu
Hozzávalók
- 200 ml tejszín
- 600 g mascarpone
- 80 g porcukor
- 20 g vaníliás cukor
- 200 ml kávé
- 2 ek rum (Portorico)
- 2 csomag babapiskóta
- 2 - 3 ek kakaópor
A hideg tejszínt habverővel habbá verjük, majd belekeverjük a mascarponét és a porcukrot is. A vaníliás cukrot elkeverjük a meleg kávéval és a rummal, majd pár pillanatra beleáztatjuk a babapiskótákat.
A mascarponekrémet és a beáztatott babapiskótákat poharakba rétegezzük, és mindegyik réteget vékonyan megszórjuk kakaóporral. Mehet a tetejükre is egy kevés kakaópor, és akár azonnal is fogyaszthatjuk, de pár óra pihentetés után még szuperebb lesz.
Ha tetszett a hamis tiramisu receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!