Hirdetés

Hozzávalók

A “tésztához”

300 g darált háztartási keksz
100 g puha Vénusz sütőmargarin
3 ek porcukor
1 csomag vaníliás cukor
2 ek cukrozatlan kakaópor
5 ml rum
80 ml tej

A krémhez

100 g puha Vénusz sütőmargarin
100 g porcukor
4 púpozott ek kókuszreszelék

A külsejére

2 - 3 ek kókuszreszelék
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Retró kókusztekercs

És igen, meghoztuk ennek a szuper retró édességnek is a receptjét! Ez tipikusan az a süti, ami gyerekkorunktól felnőttkorunkig végigkísérte az életünket, mikor vendégségbe mentünk, mindig kétpofára ettük, most pedig azért jó, mert nosztalgiázhatunk vele. Tegyetek ti is így és készítsetek kókusztekercset!
Kipróbáltam, jóóó lett!
37
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

A “tésztához”

300 g darált háztartási keksz
100 g puha Vénusz sütőmargarin
3 ek porcukor
1 csomag vaníliás cukor
2 ek cukrozatlan kakaópor
5 ml rum
80 ml tej

A krémhez

100 g puha Vénusz sütőmargarin
100 g porcukor
4 púpozott ek kókuszreszelék

A külsejére

2 - 3 ek kókuszreszelék
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A kakaós “tésztához” összegyúrjuk a hozzávalókat és egy darab fólián kb. 30×20 cm-es téglalappá nyújtjuk. A krémhez a puha margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a kinyújtott tésztára kenjük. A fólia segítségével feltekerjük és hűtőbe rakjuk 30 percre. Egy fóliadarabot megszórunk kókuszreszelékkel és meghempergetjük benne a tekercset.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások