Hirdetés

Szuper gyors brownie keksz

Hozzávalók

30 - 35
darabhoz

Hozzávalók kb. 30-35 darabhoz

340 g olvasztott étcsoki
100 g apróra vágott étcsoki
115 g vaj
3 tojás
50 g barna cukor
220 g cukor
125 g liszt
10 g sütőpor
Hirdetés

Szuper gyors brownie keksz

Ha meló után valamilyen csokis sütire vágytok, ami pikk-pakk megvan, de legalábbis nem kell sokat bíbelődni vele, akkor ennek a receptnek lássatok neki! Vigyázzatok vele, mert ha nagyobb a család, félő, hogy “palacsinta” effektus következik be, azaz hamarabb elfogy egy tepsi süti, mint, hogy kisülne az új.
Hirdetés

Hozzávalók

30 - 35
darabhoz

Hozzávalók kb. 30-35 darabhoz

340 g olvasztott étcsoki
100 g apróra vágott étcsoki
115 g vaj
3 tojás
50 g barna cukor
220 g cukor
125 g liszt
10 g sütőpor

340 g étcsokit és a vajat vízgőz fölött felolvasztjuk, hozzákeverjük a tojásokat, a kétféle cukrot, 100 g apróra vágott étcsokit és a sütőporral elkevert lisztet. Homogénre keverjük és hűtőbe rakjuk 1-2 órára.

A masszából kisebb diónyi golyókat formázunk, sütőpapíros tepsire rakosgatjuk őket (egymástól kb. 2 ujjnyi távolságra, mert el fognak terülni) és 175 fokra előmelegített sütőben kb. 13-14 perc alatt megsütjük őket. Kissé ragacsos lesz a belsejük, ha szilárdabb sütit szeretnénk, hagyjuk 16-18 percig sülni őket.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások