Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A Konyhafőnök 2021-es győztese szendvicsekkel állt a Cápák elé

Bóza Roland, a gasztroreality 8. évadának legjobbja úgy döntött, hogy egy olyan vállalkozásba kezd a street food és gourmet éttermek mellett, ami az ő folyamatos jelenléte nélkül is képes működni. Ezért álmodta meg a Bag-Dog szendvicseket, melynek marketingjére 25 millió forintot kért a befektetőktől 25 százalék tulajdonrészért cserébe.

„Márió mindig is agresszívabb személyiség volt” – lezajlott a ValóVilág leghangosabb és egyben legszorosabb párbaja

Csendes visszafogottság, simulékony és kompromisszumkész viselkedés – mindennek az ellentéte VV Márió. Játékostársa, VV Dani ezért sem érti, miért nyerte végül a végső harcot Márió kettejük közül. Igaz, Márió csak 2 százalékkal győzedelmeskedett, de Danit ez nem vigasztalja.

„Én egy kisegér vagyok, nem pedig egy Cápa?” – Lakatos István meglepő ajándékot kap a vállalkozóktól

A testvérpár személyre szabott ajándékkal készül a Cápáknak. Míg Balogh Petya egyből belebújik a kapott meglepetésbe, Lakatos István először meglepődve fogadja a neki szánt csomagot. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között következő részében.

Szilvia 52 évesen nem a genetikának köszönheti elképesztő formáját, ő tudja, hogyan lehet fogyni 40 felett

Negyven-ötven felett a kilók gyorsabb jönnek fel, és lassabban mennek le, a fogyás nehezebb, az izmok leépülnek, és mindez csak a kezdet. Szilvi volt 70 kiló majd lefogyott 59-re és elkezdett izmot építeni. Saját bőrén tapasztalta a változást, így valóban tudja miről beszél mikor edzést tart. Nincs lehetetlen, csak más játékszabályokat kell betartania annak, aki 50 körül is jó formában akar lenni.

Dénes & Petra: „Nagyon erős párosnak tartom magunkat”

Kíváncsi vagy mit kell tudni Kocsis Dénesről és párjáról Mészáros Petráról? Ők maguk mesélték el, mit érdemes tudni róluk és a kapcsolatukról.

8 év után talált haza egykori családjához Bella, a labrador

A labrador 8 hetesen került a családhoz, és már 2 és fél éves volt, amikor meglépett. Belláról már másfél éves korában kiderült, hogy igazi szabadulóművész. Attiláék mindent megtettek, hogy megakadályozzák a szökési kísérleteket, a labrador azonban rendre kiásta magát a kerítés alatt. Az első két alkalommal még szerencséjük volt, a kutyát megtalálták, harmadjára azonban már nem került elő. A sors fintora, hogy Bánátiéktól mindössze 3 kilométerre fogadta be egy család a kóborló ebet, de erre 2023 elejéig nem derült fény, mert új gazdái Bellát – az elmúlt 8 évben – egyszer sem vitték állatorvoshoz, így chipjét sem olvasták be. A Bánáti család hálás, hogy megöregedve ugyan, de visszakapták kedvencüket.

Dévényi Kathy és fia, Máté megható vallomást tettek Moldován Andrásnak

Az LPSM Skincare vállalkozói szerencsét próbáltak az üzleti showműsorban, és végül sikerrel is jártak. A pitch és a befektetési ajánlat után a vállalkozók ismét találkoztak Andrással, ahol már most fejest ugrottak az üzlet tervezgetésébe, és ahol kölcsönösen kiöntötték a szívüket egymásnak.

Megrázó vallomás: miért kellett a fiamnak meghalnia?

Pontosan egy hónappal ezelőtt, január 17-én borzalmas tragédia történt Budapesten.  A 44 éves O. György kidobta saját fiát a negyedik emeletről, majd néhány másodperccel később ő maga is a mélybe vetette magát. Mindketten meghaltak. A gyászoló édesanya, Seres Barbara most exkluzív interjút adott a Fókusznak.

Ezeket láttad már?