Nagyrészt inkább a tejes/tejszínes alapú, krémes fagyik táborát erősítem, de van pár kivétel aminek nem tudok ellenállni. Ezek közé tartozik a pl. a görögdinnye sorbet és a receptben szereplő mangó-maracuja kombó. Édes, frissítő, nagyon finom és brutál szép a színe, ráadásul ha a fagyasztást és a kavargatást nem számoljátok, max. 15 perc alatt összedobható!
A mangókat meghámozzuk, a húsát egy turmixgépbe rakjuk és jó alaposan lezúzzuk (ha kell át is szűrjük). A maracujákat félbevágjuk és a mangópüréhez kanalazzuk a belsejét. Belekeverjük a vizet, porcukrot, citromlevet és ha kicsit ütősebbre szeretnénk, a rumot is hozzáöntjük.
Vagy fagyigépben kifagyasztjuk, vagy egy nagy tálba rakjuk, betesszük a fagyasztóba és 30-40 percenként, kb. 4-5 alkalommal ismételve, botmixerrel áttörjük, hogy összetörjük a benne kialakuló jégkristályokat és gombócozható legyen a végeredmény.
Ha tetszett a mangós maracujasorbet receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Egy séfszobában szeretnék megmutatni azt a tudást, amit az elmúlt években felhalmoztak
A receptek mentéséhez, illetve a hozzávalók növeléséhez és csökkentéséhez be kell lépned az oldalra, vagy regisztrálnod kell, ha még nem hoztál létre profilt.
Ha a Bejelentkezés Facebookkal gombra kattintasz, és még nem vagy Street Kitchen felhasználó, rendszerünk regisztrálni fog, Te pedig ezzel elfogadod a Street Kitchen szerződéses feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.
Hozzáadom a bevásárlólistámhoz.
Válassz az eddigi listáid közül, vagy hozz létre újat, hogy hozzáadd a/az
receptet egy összesített bevásárló listához.