Hozzávalók
- 6 db csirkefelsőcomb
- só, bors
- 1 fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 400 ml passata
- 1 db chilipaprika (ízlés szerint)
- 1 mk cukrozatlan kakaópor
- 1 csipet őrölt fahéj
- 1 tk oregánó
- 150 ml sör
- 340 g konzerv kukorica
- 400 g konzerv bab
Hozzávalók
- 6 db csirkefelsőcomb
- só, bors
- 1 fej hagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 400 ml passata
- 1 db chilipaprika (ízlés szerint)
- 1 mk cukrozatlan kakaópor
- 1 csipet őrölt fahéj
- 1 tk oregánó
- 150 ml sör
- 340 g konzerv kukorica
- 400 g konzerv bab
A chilis babos csirkecombhoz először a csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd egy sütőtálba tesszük és 230 fokos sütőben 15 percig sütjük. Kivesszük, hozzáadjuk a szeletekre vágott hagymát, és visszatoljuk a sütőbe további 10 percre.
A passatában elkeverjük a chilipaprikát, a kakaóport, a fahéjat, az oregánót, sót, borsot és felöntjük vele a csirkecombokat. Lefedjük és 180 fokos sütőben 50 percig pároljuk. Amikor letelt az idő, levesszük róla a fóliát, felöntjük a sörrel, hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukorica- és babkonzervet, majd visszatesszük a sütőbe további 15-20 percre. Kenyérrel vagy rizzsel tálaljuk, én az utóbbit választottam.
- Előkészítési idő: 10 perc
- Sütési idő: 90 perc
- Összesen: 100 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
Még több fullos csirkecomb:
Sajtmártásban sült csirkecomb karfiollal