A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 6 db egész csirkeszárny
- só, bors
- 150 g finomliszt
- 3 db tojás
- 150 g zsemlemorzsa
- 50 ml napraforgóolaj
A megúszós kaják támogatója a
A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 6 db egész csirkeszárny
- só, bors
- 150 g finomliszt
- 3 db tojás
- 150 g zsemlemorzsa
- 50 ml napraforgóolaj
A rántott csirkeszárnyak elkészítéséhez a panírozó tudásodat kell leginkább elővenned: a szárnyakat sózzuk, borsozzuk, majd a szokásos módon bepanírozzuk. Először a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk.
Sütőpapírral borított tepsire pakoljuk a szárnyakat, olajos ecsettel kissé átkenjük őket, és 180 fokos sütőben 45-50 perc alatt készre sütjük. Végül a rántott csirkeszárnyakat tetszőleges körettel tálaljuk.
Elkészítési idő: 60 perc
Ha tetszett ez a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!