Hirdetés

Kanellangd, a svédek szuper kalácsa

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Anikó 25 évig nem mozdult ki a lakásból, Laci az alkoholba menekült – mit kezdett a mesés lottónyereménnyel a nehéz sorsú házaspár?

Elkészült az a film, amelyben öt éven át követték a győri lottónyertes házaspár, az Andraschek család életét. Mire jutott 636 millió forintból a szegény körülmények között élő férfi és pánikbetegségben szenvedő párja? Boldogabbak lettek, vagy a múltjuk és a traumáik visszahúzták őket? A Fortuna vendégei című dokumentumfilm megrázó részletekre világít rá.

Megható pillanat: Befektetéstől függetlenül egy-egy millió forintot ad Lakatos István és Balogh Levente a „kopasz dzsinnek”

Először Lakatos István ajánlotta fel segítségét a vállalkozónak, hogy elkezdje az ALF Tini Felügyelet hirdetését, majd Balogh Levente is becsatlakozott, amitől Sándor László azonnal elérzékenyült.

„Úgy értem hozzá, ahogy hozzád is szoktam érni” – bevallotta terhes párjának, hogy molesztálta 9 éves lányát

Andrea kislányát, Pirkót a nevelőapja molesztálta egy romániai faluban. A szörnyű traumán túl Andreáéknak az áldozathibáztató közösséggel is meg kellett küzdeniük, mivel a bűnös férfi a köztiszteletnek örvendő református pap fia volt. A Túl közel című dokumentumfilm, amely anya és lánya kálváriáját mutatja be, díjat nyert a romániai Astra Filmfesztiválon – abban az országban, ahol óriási probléma a gyermekek szexuális bántalmazása. 

„Nem az a finom modorú úriember, akiről engem lefestettek” – Hernádi Judit elszólását még Lengyel Ferenc sem bírta ki nevetés nélkül

Nyelvbotlásokból és szövegtévesztésekből sem volt hiány a Drága örökösök – A visszatérés forgatásán. Az 1. részben megmutatjuk az új évad első hetének legviccesebb bakijait.

Karrier RTL Produkcióknál

Ha Te is szeretnél produkcióink sikeres csapatainak tagja lenni és megfelelsz az alábbiakban meghirdetett számodra is érdekes pozíció feltételeinek, jelentkezz hozzánk!

Teljesen elérzékenyültem, sokkal többet jelentett, mintha adtak volna 40 millió forintot – interjú az ALF Tini Felügyelet vállalkozójával, Sándor Lászlóval

Az ALF Tini Felügyelet személyvédelmi szolgáltatás a gyereknek biztonságot, az értük aggódó szülőnek pedig nyugalmat ad. Bár László végül nem kapott befektetési ajánlatot a Cápáktól, Lakatos István és Balogh Levente 1-1 millió forinttal támogatta a vállalkozást. Interjúnkban Lászlót többek között az ALF Tini Felügyelet részleteiről, a műsorban szerzett élményeiről és az éjszakai élet árnyoldalairól kérdeztük. A Cápák is elmondták véleményüket a vállalkozásról, valamint a gyerekeikkel való kapcsolatukról és saját kamaszéveikről is meséltek.

Váratlan meglepetés: Tomán Szabina évtizedek óta ismeri a vállalkozót, aki a Cápák elé állt

Dévényi Katalin 27 éve van jelen a szépségiparban, és most úgy döntött, hogy szerencsét próbál az üzleti showműsorban, ahova fia, Dévényi Máté is elkísérte őt. Az LPSM liposzómás szérumok és krémek készítésével foglalkozik, és 2020-ban került Katalinék tulajdonába, miután felvásárolta a több mint 30 éve működő kozmetikai manufaktúrát.

„A nemzet matektanára” elmondta, mivel nyűgözte le a Cápákat: nemcsak megértik, hanem meg is szeretik a matekot, amit korábban mumusnak láttak

Gódor Zoltán olyan platformot hozott létre, ahol bárhol és bármikor lehet tőle matematikát tanulni. A vállalkozó Balogh Petyával állapodott meg, aki 20 millió forintot kínált 20 százalék tulajdonrészért cserébe. Zoltán az rtl.hu-nak a matematika és a tanítás iránti szeretetéről és a vállalkozása szárnybontogatásairól beszélt, de azt is elárulta, miért annyira népszerű a fiatalok körében.

Ezeket láttad már?