A kivis-bazsalikomoshoz:
A kivis italhoz a gyümölcsöt egy pohárba tesszük és belefacsarjuk a lime levét. Megy hozzá egy kis porcukor, majd az egészet összetörjük. Friss bazsalikom és sok jég kerül még bele, meg persze a vodka. Felöntjük Bitter Lemonnal, elkeverjük és már kész is.
A Bellinihez:
A barackot egy turmixgépbe dobjuk és hozzáöntjük a jéghideg proseccot, vagy pezsgőt és beledobjuk az összetört jeget. Egy pohárba öntjük, majd öntünk még rá egy keveset a proseccoból.
A mangós-chilishez:
A mangót a turmixgépbe tesszük, hozzáadjuk a porcukrot, majd a lime levét, a friss chilit, a vodkát és a tört jeget. Hideg, szénsavas narancslevet adunk hozzá, majd jöhet a turmixolás. Fogyasszátok jéghidegen!