A baconbe tekert spárga elkészítésének első lépéseként a spárga fás részét letörjük ott, ahol engedi, majd bevizezzük és nedvesen megsózzuk. Ezután a spárgaszálakat hármasával összefogjuk és „csokronként” 2-2 szelet baconnel körbetekerjük. Az így kapott kis spárgacsomagokat tepsibe rakjuk, majd betesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe 10 percre, és készre sütjük. Magában is fogyaszthatjátok, de simán összedobhattok mellé valamilyen frankó mártogatóst is, hogy jobban csússzon. :)

- Elkészítési idő: 20 perc
Lehet zöld vagy fehér, mi teljesen odavagyunk a spárgáért, ezért igyekszünk minél jobban kihasználni a szezonját. Ha te is éppen ennyire szereted, akkor szerezz be minél többet belőle, hiszen már nem sokáig virít a polcokon! És ha a baconbe tekert spárga receptjét már kipipáltad, akkor menj rá ezekre a kajákra is!
Krémsajtos tészta spárgával és zöldborsóval