A banánokat egy villával pépesre törjük, összekeverjük a tojással, a cukorral, a vaníliás cukorral, majd felöntjük a tejjel. A sót, a sütőport és a lisztet összeforgatjuk, és egy habverővel belekeverjük a banános masszába. Kicsi merőkanálnyi adagokban, egy teflonserpenyőben, közepes lángon, oldalanként 2-3 perc alatt megsütjük a palacsintákat.
Amit Jani baconnel és juharsziruppal eszik, azt én inkább egy kevés lekvárral szoktam. DE! Tény, hogy ez a palacsinta mindkét módon szuppperjó, szóval próbáljátok ki!
Hozzávalók
20 palacsintához
2 db
érett banán
2 db
tojás
60 g
cukor
10 g
vaníliás cukor
300 ml
tej
1 csipet
só
12 g
sütőpor
220 g
liszt
A banánokat egy villával pépesre törjük, összekeverjük a tojással, a cukorral, a vaníliás cukorral, majd felöntjük a tejjel. A sót, a sütőport és a lisztet összeforgatjuk, és egy habverővel belekeverjük a banános masszába. Kicsi merőkanálnyi adagokban, egy teflonserpenyőben, közepes lángon, oldalanként 2-3 perc alatt megsütjük a palacsintákat.
Ha tetszett a Banános palacsinta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!