
Tészták
Capresetarhonyarizottó
Az olaszoknál a tarhonyát fregolának hívják, ami kb. 2-3-szorosa a mi jó öreg tarhonyának. Ezért ne is áldozzatok ennyi pénzt erre az amúgy zseniális tésztafajtára, hanem használjátok nyugodtan a sajátunkat és főzzétek meg ezt a jó kis “rizottó” szerűséget belőle! :P
Hozzávalók
4 főre
1 fej
kisebb vöröshagyma
2 gerezd
fokhagyma
100 ml
fehérbor
300 g
tarhonya
só, bors
3 ek
olívaolaj
100 g
bivalymozzarella
1 l
alaplé
2 tk
sűrített paradicsom
200 g
passata (passzírozott paradicsom)
1 nagy csokor
friss bazsalikom
150 g
koktélparadicsom
50 g
parmezán
80 g
vaj

Ha tetszett a Caprese tarhonya rizottó receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept