
Brutális kaják
Gateaudepatate:azolasztepsiskrumpli
Az olaszok legtöbb receptje nem agyonbonyolított, mégis frissek, szuperfinomak és ráadásul nem kell nagy ördöngösség az elkészítésükhöz. Most pont egy ilyen villámgyors receptet hoztunk nektek, amelyet hipp-hopp elkészíthettek otthon, a hűtőben fellelhető alapanyagokból.
Hozzávalók
1
500 g
krumpli
5 szelet
(10 dkg) mortadella
5 szelet
(10 dkg) sonka
100 g
mozzarella vagy füstölt sajt
2 db
tojás
só
bors (ha van frissen őrölhető, az még jobb)
3 ek
extraszűz olívaolaj
50 g
reszelt parmezán
1 csipet
frissen őrölt szerecsendió
20 g
kenyérmorzsa

Ha tetszett a Gateau de patate: az olasz tepsis krumpli receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept