
Receptek
Gesztenyés-édesburgonyássütőtökkrémleves
Kedvenc őszi-téli levesem. Hangsúlyosan édes, de mégis van benne valami kedves visszafogottság, úgyhogy én minden falat után úgy érzem: ez soha nem elég! Ha nem találtatok hokkaido tököt, próbáljátok ki klasszikus sütőtökkel, úgyis finom lesz.
Hozzávalók
4 főre
1 tk
vaj
1 db
kicsi hokkaido tök
2 db
édesburgonya
2 ek
olívaolaj
1 fej
hagyma
2 gerezd
fokhagyma
4 levél
friss zsálya
1 tk
kurkuma
1 tk
őrölt pirospaprika
só, bors
1.5 l
alaplé
1 l
víz
125 g
natúr gesztenyemassza
A hántoláshoz
hántolt tökmag
tökmagolaj

Ha tetszett a Gesztenyés-édesburgonyás sütőtökkrémleves receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept