
Receptek
Gombávaltöltöttravioli
Házilag raviolit készíteni csak elsőre tűnhet bonyolultnak. A receptben szereplő alaptésztával rendkívül könnyen fogsz tudni dolgozni, a fehérboros, vajas, rozmaringos szósz pedig remekül passzol a gombás parmezános töltelékhez. A tésztát legkönnyebben tésztanyújtó géppel tudod vékonyra nyújtani, de ha nincs ilyen príma kis berendezésed otthon, akkor lisztezett deszkán is kitudod nyújtani!
Hozzávalók
2 - 3 főre
A töltelékhez
1 ek
vaj
4 ek
vaj
A tésztához
100 g
liszt
1 db
tojás (60-70 g)
1 tk
olívaolaj
1 fej
vöröshagyma (kicsi)
250 g
gomba
((pl barna csiperke))
2 ek
ricotta
2 ek
parmezán
só
bors
kakukkfű
A mártáshoz
2 gerezd
fokhagyma
1 tk
apróra vágott friss rozmaring
100 ml
fehérbor
só
bors
petrezselyem

Ha tetszett a Gombával töltött ravioli receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept